Здравейте хора.
Аз съм Ани на 25 от Варна. Ето какво мъчи душата ми
От една седмица си пиша с едно момче мой набор .
По принцип сме си писали преди около 3-4 години, по-късно се гаджоса отделно се знаем от още 7-8години, когато всъщност за последно си спомням да съм го виждала .
По цял ден си пишем не отричам, че ми е готино и приятно, по принцип е голям симпатяга.
Проблема е в това, че пише супер неграмотно чак да те дразни Не че аз пиша много грамотно ама той направо се олива. И си мисля понякога ,,сигурно го прави нарочно, за смях...'', ,,той просто се лигави...'' Чудех се как да му го кажа, докато една вечер просто не го попитах, защо пише теБ с П ?!? ПОСТОЯННО ! Написа ми ,, Az shte se kapq za ftori pat dnes'' Фтори ?!?!?! Запетаи, точки, разстояние, букви Й и Ъ не са познати Още по-гадното е, че май си е сериозен, тъй като ми каза да съм го била поправяла това ще е на всяко съобщение :X
Адски ми е трудно вече да игнорирам как пише, а иначе ми е супер симпатичен и приятен, но ако реално и на живо е толкова зле (да не казвам тъп) По принцип в чата не се изразява кой знае колко умно....май е ще е по-добре да не се веждаме .