Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Мастурбацията и свързаните с нея емоционални и физически изживявания, започват да възпитават в тебе сексуални навици, които са неадекватни на реалните сексуални отношения, особено ако привикнеш на мастурбация още от по-ранна, незряла възраст (както либералите днес въвеждат мастурбацията, дори в детската градина и естествено произвеждат дебили). Демек мастурбацията, често неусетно те превръща в дебил за съвместен живот, и нищо чудно с времето да ти става все по-трудно да си намериш жена или дори да си намериш тя ще бъде най-вероятно неправилния за теб човек, защото в избора си ще си воден от неправилни стимули и навици. Оттам е много вероятно да имаш провали в любовта или дори да намериш любовта тя ще е нещастна, ще страдаш, оттам нищо чудно да почнеш да проклинаш Бог, че Той е виновен, ама ти си си виновен, батка.
Също дори и да имаш деца от този неправилен за тебе партньор, то е ясно, че те ще бъдат възпитани по неправилен начин в тази среда, оттам нещастни и ще платят и те за твоите грехове, като един вид мъченици.
И още много други последици в бъдеще, всичко е навързано, като черва. Всеки грях започва от нещо малко, но с времето, малко по-малко плъзва в много сфери на животи ти и често води до пълно съкрушение, ако не бъде съзрян и поправен. Дето се вика и най-малкото дяволче може с нокътя си да преобърне целия свят, включително и животът ти. Разбира се, ако не беше Бог да го възпира (въпреки че не заслужаваме), че да може да бъде на твоето ниво да се бориш с него, а не да лежиш и да се държиш за хоя.
Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
Мисля, че аз ти отговорих на въпросите. Какво точно остана неясно?
Ти отговори с цитата от Библията, но в него не се споменава за мастурбация. Виж превода на БПЦ. Споделил съм го.