- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми вярва дайте съвет
Ами питай го защо като няма доверие е все още с теб!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защото ме обича знам го
Седнете и говорете цивилизовано. Обясни му че няма причина да му изневеряваш и го попитай какво го е довело до тази мисъл. Мъжете ги е страх от изневяра попринцип защото не се смятат за достатъчно добри за момичето и тя ще си намери друг. Ако пак до не ти вярва значи имате проблем с доверието.. Връзка без доверие няма и затова ще е най-лесно да се прекрати.
Това може да е резултат от комплекси или да е ревнив,но може и просто да те има за собственост и да не ти дава да си поемеш въздух. Тогава пак ще е най-добре да си тръгнеш..
Ако толкова те обичаше щеше да ти вярва..
Много пъти сме говорели милиони пъти .. той не ме слуша не ми вярва за него това е оправдание като му обяснявам че аз не се виждам с друг.Идва ми в повече вече .... Как да се разделим аз го обичам немога да кажа чао свикнали сме заедно(
А, да - има и компромисно решение - напусни го. Твърдиш, че го обичаш - лъжа. След година ще ги разправяш същите сърчица за друг. В този форум всяка една потребителка в рамките на година-две се е разлюбвала и влюбвала в друг. Колко пъти сме чели едно и също , но за различни техни гаджета. И всеки път предишният им (когото са обичали безрезервно), сега е бил чудовище, което ги е източвало енергийно и ги е манипулирало емоционално. Жените са по-непостоянни в чувствата си от мъжете, само в чувствата към децата си са постоянни. Нали знаеш песента "притури се планината"?
"либе жали ден до пладне, майка жали чак до гроба".
Последно редактирано от FuzzyDesertMeaw : 06-01-2019 на 08:11
Ми като е толкова сигурен да си ходи самПрави си каквото искаш пък ако не му харесва знае пътя.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.