Здравейте! Ще се постарая да бъда кратка. Момиче съм и ноември месец навършвам 16 години. Уча в желано от мен и от нашите училище, изкарвам отлични оценки, абе всичко в тая област ми е перфектно. Непрекъснато казвам на нашите къде излизам с кой излизам, до колко излизам. Не ходя по дискотеки /а и не слушам така популярната чалга, че да ми се налага да ходя/. Не пия и не пуша за разлика от връстниците ми 03 набор. С други думи съм послушно дете. Проблемът са нашите. Нормално като всяко едно момиче на моята възраст, изпитвам някакво влечение към дадено момче. Той скоро навърши 18. Учи за последна година в моето училище. За сега сме излизали 2 пъти и си пишем всеки ден. Мога да кажа, че е страхотен характер, мил, уважава ме и ме пази. Тук идва и проблемът с нашите. Още докато чуят, че си пиша с въпросно момче, което те не познават, моментално ми казват да спра да му пиша или да го блокирам. Не искат да излизам сама с "непознато момче". Когато се опитвам да им кажа, че съм го опознала до известна степен, ми се отговаря с "той може да те лъже или да се преструва, не знам какво се върти в главата му и т.н." Разбирам, че са загрижени за мен и ме пазят, което е нормално. Мисля, че имам достатъчно разум в главата си и ако забележа нещо нередно, веднага ще споделя на нашите. Но те мислят, че ще се подведа. Моля Ви, помогнете ми и ми дайте съвет как да говоря с нашите /майка ми/ и да я убедя в това, че знам какво правя! Благодаря Ви за отделеното време!