.
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    ….защото ти няма как да ги провериш, но пък може мигновенно да стане лошо, ако посмееш да посочиш с пръст пукнатините в доверието по между ви, за които тя лично е виновна.
    Точно това си говорихме. Че няма как да проверя и да знам, какво се е случило. Винаги съм бил недоверчив и ми е трудно да повярвам, затова и бяха всичките тези въпроси. Казах и, че ако не беше тази ситуация нямаше да се стига до тук. Да ходя аз и да ги виждам лично(тогава излезе от колата и си говорихме там където ги видях.) Не помня споменавал ли съм го.

Не, тя просто се измъква от неудобните въпроси, а за нея ти си като пудел, с който е нямала желание да е в истинска връзка от самото начало.....
    И преди ми го е казвала, че не е сигурна дали иска връзка в момента, но имах надежда някаква, че може да се промени това нещо. Особено по начинът по който се държеше преди, сега след като виждам как се държи с мен не виждам никакви надежди.
    Как така тя упорито не ти вдига, но те вижда и сигурно е щяла да залегне, за да се сркие, но е решила, че ще е още по-рисковано, ако я видиш да заляга и ти е писала на момента, за да го изкара, че не се е скрила...
    Първо като и звъннах даваше заето, защото си говореше с някого, вторият път, когато и звъннах тя ми затвори, защото вече се били "карали"/"говорили" и ми е затворила, за да не и задава онзи въпроси за мен. Тъй като е видял, че аз и звъня.
    ...за какво ще се кара с бившия си, от когото уж иска да се откъсне завинаги и вместо да го отпрати се е качила в колата му, за да я вози, защото й било студено, въпреки че е имала яке?
    Това и споменах. Че не искала да има нищо общо с него, а му се качва в колата. След което не последва отговор, но не съм и настоявал за такъв. Достатъчно показателно ми беше. И пак казвам, аз отидох там, където бяха отишли те. И като се появих тя излезе от колата и там също проведохме кратък разговор(не че има значение голямо).
    Там където беше закарал беше студено.
    Духало вятър и било по-добре да са били в колата, отколкото на студа. А не, че още при самата среща се е качила, защото и е било студено.
    Точно от тук се стигна до това, че аз съм и слагал ред дали да му се качва в колата или не. Все ми е тая на мен, ако иска да се качва, където иска по принцип. Не съм и забранявал.

Тя те е разкарала и сега ти остава да се държиш като мъж, а не като пудел.
    Съгласен съм, тук от няколко месеца тотално изгубих себе си, че да стигам до такива унизителни ситуации.

Тя определено не иска да се държите за ръце докато вървите по улиците на града.
    Определено да

Явно тази е въртяла игри и с двама ви.
    Преди аз да и го кажа, тя го изрече. Че аз съм мислил, че тя ни върти и двамата.
    Обясни ми, че не печелела нищо от това и не било така. Ако искала да ни върти и двамата нямало да разберем нито той-нито аз.

Искаш да кажеш, че тя съвсем лееекичко и невинно се е качила в колата на бившия, за да се карат на топло и не е чувала, че й звъниш докато случайно не те е видяла и се е сетила, че трябва в миг да ти пише, за да не вземеш…
    По средата на пътя бил спрял и я чакал да се качи. И понеже да не дойде кола отзад и да не говорят по средата на улицата се качила.(безумно обяснение)
    За звъненето вече го казах. Първо говореше с някого, после ми затвори, защото били заедно и той е видял, че аз и звъня.
    Затворила ми, за да не и задава въпроси за мен.

След като твърди, че има друга причина, защо продължаваш да сучеш и въртиш на своето?
    Причината не била в тази ситуация главно, а в това, че тя не искала връзка в момента и някой да и слага ред в живота и действията.

Почнал си твърде много да си въобразяваш, че сте във връзка, а тя очевидно иска само да се забавлява без някой да изисква от нея да бъде моногамна и да й попада в драми, когато е хваната в крачка. Ако тя е такава мастия още в самото начало, представи си по-нататък колко щеше да си патиш.
    Точно това бяха нейните думи. Да не си въобразявам, че сме във връзка и да не го приемам толкова навътре.
    Радвам се от една страна, точно заради последното изречение, което написа.
    Защото от сега щом е така, занапред освен по-големи главоболия друго нищо нямаше да излезе.

….Ти с колко бивши се видя за двете седмици, в които сте били "във връзка"?
    Близо 3 месеца се виждаме. Или поне виждахме.
    Винаги, когато изпитвам някакви чувства се отдавам единствено на този човек, към когото са насочени.
    Никога не съм погледнал друга дори през останалото време и не съм си помислял да се занимавам с други освен с нея.

Ако толкова много смяташ, че си бил едва ли не принуден от непознати да направиш огромната грешка да й разкриеш, че държиш на нея и не желаеш тя да те лъже, може да й покажеш темата и да кажеш "Тези са виновни, че те притиснах! Дай ми втори шанс!"
    Не бих си позволил да и показвам темата и да излизам още по-слаб, отколкото съм сега.
    Не обвинявам, че съветите ви са повлияли това да се случи. По-скоро помогнаха да не се впускам още по надълбоко.
    След всички тези филми, които минаха през главата ми, сега приемам ситуацията по спокойно.
    Не се чувствам натоварен още от самото събуждане и не се чувствам през целия ден изнервено, което е голям плюс.
    Да, може би още имам надежда, но не виждам има ли смисъл да продължавам да поддържам някакъв контакт след всичко това.
    Проблемът с параноята и ревността навярно ще си ми останат, но ще се опитвам да ги контролирам в следващата "връзка".

Опитах се да и се извиня, но ще го напиша след някой друг отвор, че да не става роман.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 07-12-2019 на 13:02

You're either loyal completely or not loyal at all.

One lie is enough to question all truths!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си