.
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Threaded View

В същия ден, в който я е блокирал пак е имало някакви чатове и онзи е досаждал.
    Тя му е казала, че ще го блокира и онзи я е блокирал след като му го е казала.
    Секс не правим, защото сега е в цикъл. Не знаела дали сексът не ми влияе зле и не искала да изпадам във филми и накрая аз да я блокирам и да приключа нещата.
    Иначе, когато е била с него не ми вдигна да. Написа ми, че е с него единствено. После не ми вдигна, защото се "карали".
    Не знам и аз вече какво да мисля. Навярно може и да си прав за всичко, но от друга страна има неща, които не са точно така, както изглеждат от написаното. Има и много съмнителни неща прав си.
    Все едно чакам да се уверя с очите си и да се убедя, че наистина е такава и тогава да кажа край. Което ще е доста по тежко отколкото да го приключа сега.
    Не знам и аз защо продължавам, но ще карам така докато накрая наистина не ми писне или просто не изскочи момиче, което да ми обръща внимание(колкото и зле да ви звучи).
    Но, ако имаше друго момиче досега отдавна да съм забравил за тоя случай с нея.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 07-08-2019 на 12:43

You're either loyal completely or not loyal at all.

One lie is enough to question all truths!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си