- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За доверитео и въображението
Звучи като, че се надяваш просто на още секс. Ако и на теб не ти е до сериозни връзки, просто си й го кажи и току-виж тя точно това и очаква да чуе. Само така ще разбереш какво точно иска от теб. В момента само те мотае и ти дава нелепи обяснения като:
Не може цял месец да е в цикъл. Другата причина "не искала да изпадам във филми" ми звучи в превод като "наистина не искам да се надяваш на нищо". Може би не те харесва достатъчно и се колебае какво да прави с теб и те ползва за момента, за да може онзи другия да я ревнува. И то именно, защото липсва капка логика в следващото:
Ако този е толкова влюбен и упорит досадник, би ли си вкарал такъв автогол като да я блокне? По-скоро тя нещо го е накарала да ревнува и му казала нещо за теб или за някой друг... На мен лично ми изглежда нелепо двама души да се карат, ако не са във връзка:
За какво толкова има да се карат? Обикновено двойките се карат за изневери или от ревност. Може би онзи я ревнува? А за да я ревнува или да чувства, че тя му изневерява, значи интригата се заплита и ти си едно от главните действащи лица... Но вероятно тя те използва, за да кара него да ревнува. Няма да ти е ясно какво точно става между тях докато не разгледаш всичките чатове без редакция и трити съобщения...