- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За доверитео и въображението
Честно казано още имам тръпка. Тръгнах с надеждата за нещо сериозно, но след всички тези работи почвам да се настройвам за нещо като само секс. Макар, че дори и така да е пак чувствата ще си ми останат същите и пак ще се надявам на нещо повече.
Вижда ме, че го приемам едва ли не като, че сме във връзка. И, че накрая не иска да остана разочарован от това, което аз приемам. Навярно не ме харесва достатъчно.
Последно като правихме секс беше скоро(преди седмица). След това не се бяхме виждали 2,3 дни, защото не беше в града(от там параноясах повече и затова си помисли, че секса е бил проблемът).
Не, че сме го правили отдавна и е изгубила желание. Желанието го има, лично съм я питал.
Ревнува я от мен, защото той и го беше написал, че не му е приятно да се вижда с мен. От там идваха всичките тези драми и караници и това, че искал да си поговорят с нея.
Беше разпитвал хора и разни познати за мен дали знаят какво се случва между нас с нея.
Същото са си говорили, когато ги видях с колата.
Питал я е какво правя там, откъде знам къде са, какви са ни отношенията и прочие.
С нея не са излизали от много време дори преди аз да съм бил в тоя техен кръг(така да го нарека).
Той излиза с друго момиче по принцип.
Честно казано се замислих много над ситуацията, когато ги видях отзад.
Първо са били отвън не са били в колата.
Понеже и станало студено(в действителност беше студено) са влезнали вътре.
Той бил седнал отпред, а тя отзад, НО му казала да се премести като си говорят поне да не се върти единия, който е отпред.
Вярно беше по къси гащи, но имаше ЯКЕ в нея. Ако и беше толкова студено можеше да си го облече. Няма да и замръзнат краката толкова.
Сега се сетих за това, защото след това се видяхме с нея. А и като я остави слезе от другата страна зад шофьора, а когато отидох аз, тя не беше от тая страна.
Не се бях замислял и не се бях сетил досега. Мисля да и задам тези въпроси, за да видя какво ще измисли пак и как ще ме излъже. И след това направо да приключвам нещата.
Накрая може и да не е така било, може наистина да не е имало нищо, може и да ме е яд, че съм параноясал и съм поставил под съмнение ситуацията, но четох една статия одеве, която гласеше:
"Ако има нещо, което ви притеснява и тормози в отношенията ви с даден човек, разделете се с него. Не се страхувайте да бъдете сами. Няма човек на този свят, заради който си струва да разрушим и изгубим себе си, да пренебрегнем желанията и нуждите си."
Последно редактирано от Mr.Killer : 07-08-2019 на 14:48
You're either loyal completely or not loyal at all.
One lie is enough to question all truths!