.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

До TrollFactory
    Съгласен съм с всичко написано.
    Човекът до мен в случая не ми изброява приключенията с другите, но ми стига да ми спомене за няколко бройки. И то не знам как се е стигало до такива разговори, тъй като, както казах: никога не ме е интересувало миналото с бившите им.
    Но, ако започне да ми казва и всяко едно изживяване със сигурност ще и е и последният разговор с мен.

Усещам, че се раздавам за човек, който в началото си мислех, че знае какво иска, но в действителност не знае. Постоянно си сменя мнението и настроението. Един ден изглежда, че иска да е с теб, на другия все едно сте непознати. Опитвам се да търпя, да проявявам разбиране, но вече ми идва в повече всичко това и накрая ще сложа края, колкото и да не ми се иска.

Самият аз съм бил в такава ситуация, в която моето мнение и настроение се е сменяло постоянно и един ден давам надежда на човекът срещу мен, че всичко е супер, а на другия ден тотален обрат. Имам чувството, че това ми се връща, но поне разбирам какво е. И сложих края тогава аз, защото не исках да давам празни надежди.
    Но тази игра, която играят с мен в момента е на последното и ниво.

Като изключим въпросното момиче, като цяло във всички връзки проблемът ми е свързан с параноята.
    Особено, когато човекът е далече от теб и не знаеш какво прави и какво се случва с него.
    Това предполагам е проблем с доверието, макар че дори и да имам доверие в някого пак бих изпаднал в състояние на параноя, когато е някъде и ме държи в неяснота.
    Това искам да разбера как успявате да го подтиснете, тъй като параноясвам и си илюстрирам неща в съзнанието, както казах изневери и тнт. Буквално илюстрирам и виждам как спи с някого и това ме побърква.

Ivaaaaa
    Навярно всичко опира до правилния човек.
    Аз досега такъв не съм срещнал навярно.
    Как едно момиче до мен не застана да каже "няма за какво да се притесняваш" ами почват: "ако искам да го направя, няма да разбереш", "ако искам да направя това, не можеш да ме спреш". (Че то това ми е ясно.)
    Как една от тях, когато говорим за изневери не каза, че си държи на връзката ами след време и бил омръзвал човекът до нея и как могло да се случи да залитне от пътя понеже нали разнообразие разбираш ли..
    Последно редактирано от Mr.Killer : 07-04-2019 на 11:00

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    До TrollFactory
    Съгласен съм с всичко написано.
    Човекът до мен в случая не ми изброява приключенията с другите, но ми стига да ми спомене за няколко бройки. И то не знам как се е стигало до такива разговори, тъй като, както казах: никога не ме е интересувало миналото с бившите им.
    Е как се е стигало? Жените са си такива същества, че решават да те наранят нападайки те от засада, защото са слаби и не могат да нападат директно. И така сякаш от нищото, най-неочаквано го правят просто, защото искат да го направят като част от някакви тъпи женски игрички, които, в мозъците им се струват като гениални методи за печелене на някаква преднина пред теб. И тази си мисли точно, че връзката ви е някаква игричка. Как пък ти се стараеш да избягваш детайли и уж сте се разбрали по този въпрос, а тя така заобикаля правилата? От малоумност ли е това при нея или от някакви тъпи момичешки игричи, с които те тества колко си опитомен?

Но, ако започне да ми казва и всяко едно изживяване със сигурност ще и е и последният разговор с мен.
    Няма значение, че не навлиза в подробности. Пак си прави пишки с теб. Ти трябва да й заявиш, че не ти се слушат ни най-малките подробности за някакви нейни бивши тъпкачи. Днес ще разбереш малко, а утре малко повече и накрая ще разбираш всичко.

Усещам, че се раздавам за човек, който в началото си мислех, че знае какво иска, но в действителност не знае. Постоянно си сменя мнението и настроението. Един ден изглежда, че иска да е с теб, на другия все едно сте непознати. Опитвам се да търпя, да проявявам разбиране, но вече ми идва в повече всичко това и накрая ще сложа края, колкото и да не ми се иска.
    Само ти си мислиш, че това е "разбиране". Напротив, проявяваш тъкмо неразбиране към тъпите й мастийски игрички с теб. Както казах, ако няма вариант да е слабоумна, то определено си играе с теб и ти по никакъв начин не й показваш, че се усещаш и тя ще продължи да те играе докато изневиделица един ден не те удари с някакво тъпирска новина, че смята, че вече не сте един за друг, но не заради несходство в характерите или защото си се издънил, въпреки, че тя така ще се опита да го изкара, а защото вече ще си има друг.

Самият аз съм бил в такава ситуация, в която моето мнение и настроение се е сменяло постоянно и един ден давам надежда на човекът срещу мен, че всичко е супер, а на другия ден тотален обрат. Имам чувството, че това ми се връща, но поне разбирам какво е. И сложих края тогава аз, защото не исках да давам празни надежди.
    Опитваш се да търсиш някакви оправдания на сегашната ситуация с някакви несъществуващи в действие тук кармични закони тип "всичко се връща". Ситуацията с тази пикла е съвсем разлина и се отнася както за контретното време, в което се развива действието, така и за хората, които сте сега, а не за тези, които сте били преди 5 или 10 години или в минал живот.

Но тази игра, която играят с мен в момента е на последното и ниво.
    Мен, ако питаш е трябвало да приключи още преди да пишеш теми тук.

Като изключим въпросното момиче, като цяло във всички връзки проблемът ми е свързан с параноята.
    Особено, когато човекът е далече от теб и не знаеш какво прави и какво се случва с него.
    Това предполагам е проблем с доверието, макар че дори и да имам доверие в някого пак бих изпаднал в състояние на параноя, когато е някъде и ме държи в неяснота.
    Пак казвам, тогава си е било за тогава. Сега си различен и ситуацията е разлина както и момичето. След като на въпросната не можеш да й имаш никакво доверие, не виждам защо трябва да продължаваш да се мъчиш. Явно има по-голяма вероятност за хепи енд с друга от колкото да се мъчиш да продължиш и да боксуваш с тази още няколко месеца, години и да си преебеш младостта в драми, които задоволяват женското и желание за драма преди тя да узрее и улегне поне колкото теб. А до тогава не се знае дали изобщо ще иска да е с теб, а ти ще си несигурен с колко точно и колко пъти тя ти е била невярна и те е лъгала по долен начин.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-04-2019 на 11:25

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Нямам доверие в другия човек и си въобразявам, че ме лъже и спи с някого, когато не е край мен. Дори и да не е така в действителност, в съзнанието ми се илюстрира как спи с някого-някъде. Както и всичко, което ми казват го поставям под въпрос дали е истина.
    Общо взето май така излиза сбито и кратко.
    Както и фактът, че ме дразнят предишните им връзки и не искам да знам за тях.
    Не е тайна, че съм ревнив и мислех, че съм се излекувал от тая болест, но..
    Замислих се над един коментар, който прочетох преди малко в една тема дали не приемам човека, като "мой" и от там тръгва ревността и всички тези мисли и прочие. Тъй като съм моногамен и държа на моето, както и очаквам отсреща същото, но не винаги е така в живота.
    Но все пак очаквам да прочетете и дългия вариант да чуя какво мислите за моята объркана личност.
    Спиш ли с въпросната или само се надяваш това да стане, някъде в бъдещето?

Ако не правите секс, а тя ти разказва за бившите си връзки, то тя те използва за слушател и да си помпа самочувствието, припомняйки си миналото и хвалейки се на някой друг (в случая теб) !
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Ти да не би да си й просто приятелче слушател, който трябва да се радва на бившите й връзки и да слуша в захлас докато тя му обяснява, че има много хляб да изяде докато стане достатъчно забавен колкото са били и другите преди него?

...когато те вземат просто за приятелче слушател, дори и да правите секс, ти неусетно си поставен в категорията безгласни мухльовци, които са навити да им ходят по гъза за единия секс. Те това го усещат и обикновено скоро го превърщат в игра, в която губещият и плачещ накрая е мухльото, който си е мислил, че е модерно гадже със съвеременни разбирания за права и свободи на жените.
    Отново поздравления за TrollFactory - казал го е много точно!
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Мисли си, че си за сексуално забавление и не мъж, а приятелче слушателче.
    Готов съм да се обзаложа, че авторът не прави секс с въпросната !
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    В началото се побърквах от мисълта за бившите на приятелят ми, но никога не ми е давал повод за това.
    Вероятно когато приятелят ти е бил с други жени, ти още не си била родена !
    Опитвам се да търпя, да проявявам разбиране, но вече ми идва в повече всичко това и накрая ще сложа края, колкото и да не ми се иска.
    Недей да търпиш!
    Сложѝ край!
    Всичко това е губене на време и късане на нерви... за теб! Колкото по-рано го прекратиш, толкова по-добре!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Спиш ли с въпросната или само се надяваш това да стане, някъде в бъдещето?
    Спали сме един, два пъти и това беше общо взето. Уж добре си е изкарала тогава, но от тогава не сме правили.
    Работата е там, че аз знам какво искам за разлика от нея. И аз трябва да чакам евентуално някога тя да реши дали ще сме заедно или не. Опитах да забързам нещата, но излязох виновен, че я пришпорвам.
    Никога не съм се оставял да ме мачкат, но сега съм се оставил направо..може би защото скоро не съм имал връзка и си мисля, че съм намерил човекът до себе си.
    Но в крайна сметка ме натоварва неизвестността и чакането и това, че един ден евентуално може да стане, може и да не стане нищо.
    Не искам да приключвам нещата, защото се чувствам добре с нея, но се натоварвам с мисълта какво ще се случи за напред.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 07-04-2019 на 18:08

You're either loyal completely or not loyal at all.

One lie is enough to question all truths!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Спали сме един, два пъти и това беше общо взето. Уж добре си е изкарала тогава, но от тогава не сме правили.
    Поне се радвай, че си ѝ вкарал гол !
    Не искам да приключвам нещата, защото се чувствам добре с нея, но се натоварвам с мисълта какво ще се случи за напред.
    Не искаш да приключваш нещата, защото те е страх да останеш сам и си се хванал за тая като удавник за сламка! Не ти е добре с нея, а само ти се иска да е така! Ако ти беше добре с нея, нямаше да пишеш тук !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си