.
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    До TrollFactory
    Съгласен съм с всичко написано.
    Човекът до мен в случая не ми изброява приключенията с другите, но ми стига да ми спомене за няколко бройки. И то не знам как се е стигало до такива разговори, тъй като, както казах: никога не ме е интересувало миналото с бившите им.
    Е как се е стигало? Жените са си такива същества, че решават да те наранят нападайки те от засада, защото са слаби и не могат да нападат директно. И така сякаш от нищото, най-неочаквано го правят просто, защото искат да го направят като част от някакви тъпи женски игрички, които, в мозъците им се струват като гениални методи за печелене на някаква преднина пред теб. И тази си мисли точно, че връзката ви е някаква игричка. Как пък ти се стараеш да избягваш детайли и уж сте се разбрали по този въпрос, а тя така заобикаля правилата? От малоумност ли е това при нея или от някакви тъпи момичешки игричи, с които те тества колко си опитомен?

Но, ако започне да ми казва и всяко едно изживяване със сигурност ще и е и последният разговор с мен.
    Няма значение, че не навлиза в подробности. Пак си прави пишки с теб. Ти трябва да й заявиш, че не ти се слушат ни най-малките подробности за някакви нейни бивши тъпкачи. Днес ще разбереш малко, а утре малко повече и накрая ще разбираш всичко.

Усещам, че се раздавам за човек, който в началото си мислех, че знае какво иска, но в действителност не знае. Постоянно си сменя мнението и настроението. Един ден изглежда, че иска да е с теб, на другия все едно сте непознати. Опитвам се да търпя, да проявявам разбиране, но вече ми идва в повече всичко това и накрая ще сложа края, колкото и да не ми се иска.
    Само ти си мислиш, че това е "разбиране". Напротив, проявяваш тъкмо неразбиране към тъпите й мастийски игрички с теб. Както казах, ако няма вариант да е слабоумна, то определено си играе с теб и ти по никакъв начин не й показваш, че се усещаш и тя ще продължи да те играе докато изневиделица един ден не те удари с някакво тъпирска новина, че смята, че вече не сте един за друг, но не заради несходство в характерите или защото си се издънил, въпреки, че тя така ще се опита да го изкара, а защото вече ще си има друг.

Самият аз съм бил в такава ситуация, в която моето мнение и настроение се е сменяло постоянно и един ден давам надежда на човекът срещу мен, че всичко е супер, а на другия ден тотален обрат. Имам чувството, че това ми се връща, но поне разбирам какво е. И сложих края тогава аз, защото не исках да давам празни надежди.
    Опитваш се да търсиш някакви оправдания на сегашната ситуация с някакви несъществуващи в действие тук кармични закони тип "всичко се връща". Ситуацията с тази пикла е съвсем разлина и се отнася както за контретното време, в което се развива действието, така и за хората, които сте сега, а не за тези, които сте били преди 5 или 10 години или в минал живот.

Но тази игра, която играят с мен в момента е на последното и ниво.
    Мен, ако питаш е трябвало да приключи още преди да пишеш теми тук.

Като изключим въпросното момиче, като цяло във всички връзки проблемът ми е свързан с параноята.
    Особено, когато човекът е далече от теб и не знаеш какво прави и какво се случва с него.
    Това предполагам е проблем с доверието, макар че дори и да имам доверие в някого пак бих изпаднал в състояние на параноя, когато е някъде и ме държи в неяснота.
    Пак казвам, тогава си е било за тогава. Сега си различен и ситуацията е разлина както и момичето. След като на въпросната не можеш да й имаш никакво доверие, не виждам защо трябва да продължаваш да се мъчиш. Явно има по-голяма вероятност за хепи енд с друга от колкото да се мъчиш да продължиш и да боксуваш с тази още няколко месеца, години и да си преебеш младостта в драми, които задоволяват женското и желание за драма преди тя да узрее и улегне поне колкото теб. А до тогава не се знае дали изобщо ще иска да е с теб, а ти ще си несигурен с колко точно и колко пъти тя ти е била невярна и те е лъгала по долен начин.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-04-2019 на 11:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си