- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За доверитео и въображението
Спиш ли с въпросната или само се надяваш това да стане, някъде в бъдещето?
Ако не правите секс, а тя ти разказва за бившите си връзки, то тя те използва за слушател и да си помпа самочувствието, припомняйки си миналото и хвалейки се на някой друг (в случая теб)!
Отново поздравления за TrollFactory - казал го е много точно!
Готов съм да се обзаложа, че авторът не прави секс с въпросната!
Вероятно когато приятелят ти е бил с други жени, ти още не си била родена!
Недей да търпиш!
Сложѝ край!
Всичко това е губене на време и късане на нерви... за теб! Колкото по-рано го прекратиш, толкова по-добре!
Спали сме един, два пъти и това беше общо взето. Уж добре си е изкарала тогава, но от тогава не сме правили.
Работата е там, че аз знам какво искам за разлика от нея. И аз трябва да чакам евентуално някога тя да реши дали ще сме заедно или не. Опитах да забързам нещата, но излязох виновен, че я пришпорвам.
Никога не съм се оставял да ме мачкат, но сега съм се оставил направо..може би защото скоро не съм имал връзка и си мисля, че съм намерил човекът до себе си.
Но в крайна сметка ме натоварва неизвестността и чакането и това, че един ден евентуално може да стане, може и да не стане нищо.
Не искам да приключвам нещата, защото се чувствам добре с нея, но се натоварвам с мисълта какво ще се случи за напред.
Последно редактирано от Mr.Killer : 07-04-2019 на 18:08
You're either loyal completely or not loyal at all.
One lie is enough to question all truths!
Поне се радвай, че си ѝ вкарал гол!
Не искаш да приключваш нещата, защото те е страх да останеш сам и си се хванал за тая като удавник за сламка! Не ти е добре с нея, а само ти се иска да е така! Ако ти беше добре с нея, нямаше да пишеш тук!