според мен сам си правиш лошо, като си набиваш такива филми
предполагам, че в миналото ти се е случвало да ти кръшкат и това те е травмирало и те е докарало до този начин на мислене, който граничи с параноята.
несигурен си, а това отблъсква хората. помисли си за момент какво толкова ще стане, ако разбереш, че ти кръшка? всичко ще приключи и ще си намериш друга.
трудно е да се доверяваш на хората след като те прецакат и реакцията ти е разбираема, но този начин на мислене ти пречи да се наслаждаваш на момента. истината е, че най-вероятно тя не е твоя, нито ти си неин - просто сега ви е моментът да сте заедно. изживей го, пък може и да продължи по-дълго, кой знае.
в общи линии мисля, че трябва да го даваш малко по-лежено, да не се напрягаш и да не даваш зор на себе си и на нея, нито пък да ѝ четеш личните съобщения, както някой преди мен предложи. трябва да ти доставя удоволствие да прекараш време с нея. в момента, в който започнеш да се напрягаш и да не ти е приятно, значи нещо някъде куца и трябва да взимаш мерки - в случая мисля, че проблемът е в главата ти.

тролфабриката отгоре е задълбал здраво в някаква посока и е стигнал до пълната крайност, както обикновено, но има някои попадения (като никога)