Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
Спали сме един, два пъти и това беше общо взето. Уж добре си е изкарала тогава, но от тогава не сме правили.
Значи това не е никаква връзка или поне не все още. Но по всичко de facto от това, което си споделил тук до момента, по нищо не личи да сте във връзка особено след като казваш и следното:

Работата е там, че аз знам какво искам за разлика от нея. И аз трябва да чакам евентуално някога тя да реши дали ще сме заедно или не. Опитах да забързам нещата, но излязох виновен, че я пришпорвам.
Момиче, което се чувства във връзка няма да ти излиза с тези номера, че се чувства пришпорвана. Така индиректно ти заявява "Засега още не сме във връзка и само аз ще определя дали сме или не сме в такава!"

Никога не съм се оставял да ме мачкат, но сега съм се оставил направо..може би защото скоро не съм имал връзка и си мисля, че съм намерил човекът до себе си.
Точно така, не си бил скоро във връзка и си се подвел, че с два секса вече си във връзка. Явно тази, с която си се захванал изобщо няма никакви такива намерения и ти ще си страдаш. Не се престаравай за нещо нещо, което дори не знаеш какво е още. Ако сте правили секс поне над 10 пъти и сте излизали поне 20 пъти само двамата за последните 2 месеца заедно, то може би може да говориш за някакъв начален етап на връзка, но да ти обяснява тя как си я пришпорвал и сте се плескали само 2 пъти, значи тя или няма сериозни намерения да продължи, или иска да те държи омотан на каишка забавлявайки се с твоята наивност и мъчението, което си причиняваш само, за да й ходиш по гъза. На нея това може да й харесва, но какво удоволствие ти доставя на теб, освен ако не си мазохист в случай, че както каза няма и два пъти секс и вече се чувстваш така сякаш те мачкат. Първо, връзките не са, за да се чувстваш така сякаш си подтиснат и те мъчи нещо, а за удоволствие. И второ, тя те прави на будала, върти ти номера и дори не е дефинирала, че сте във "връзка" и по всичко личи, че ви вижда най-много в "отворена връзка". Току-виж се и шляка с още някой друг. Ти колко пъти я виждаш в седмицата?

Но в крайна сметка ме натоварва неизвестността и чакането и това, че един ден евентуално може да стане, може и да не стане нищо.
Не искам да приключвам нещата, защото се чувствам добре с нея, но се натоварвам с мисълта какво ще се случи за напред.
Никой не те кара насила да приключваш нещата, просто се чувствай предупреден. Ние няма за какво да те лъжем. По всичко си личи, че тази е мастия, а ти хлътнал до уши, защото сте правили 2 пъти секс и си се объркал, че това ще е жената на живота ти...

Прав си.
Не, не е. Само те успокоява, защото е жена и измисля някакво алиби на актрисата от твоята история от някаква криворазбрана женска солидарност.

Знам, че си правя лошо с набиването на такива филми и се опитвам да се справям. Затова и пуснах темата, за да чуя съвет или нещо такова, как да се справям с тези мисли. Като цяло във всички връзки.
Тези мисли са си съвсем нормални и са ти необходими точно, за да се предпазваш. Така както си мислиш, че огънят е горещ и не пипаш в него, по аналогичен начин тези ти мисли те пазят да не се опариш от тази мастия. И явно не са достатъчно подкрепени все още с повече от съмнения, но и това ще се случи. Инстинктите ти като това да се съмняваш те съпровождат през целия ти живот доста често помагат. Не си малък и би трябвало да са до някаква степен развити. Смяташ ли, че трябва да ги пренебрегнеш с лека ръка и да се довериш повече на една мастия, с която си правил само два секса?

Тези травми от миналото все едно се отключиха преди няколко дни и от тогава е все така, а до преди това не си помислях за такива неща дори и се наслаждавах на всеки един момент с нея.
Ами тогава следва да си зададеш въпроса дали си си научил урока или не. Защо сега ще си затваряш очите.

Отключиха се при една определена ситуация на която станах пряк свидетел, но няма да я коментирам, че не се знае да не е потребител тук.
Не ме разбирайте погрешно, не е кръшкала или ме е лъгала, нищо не се е случило.
Ами явно все пак е имало така "определена ситуация", въпреки че не искаш да я коментираш и смегчаваш тежстта на обстоятелствата само и само, за да поддържаш илюзията си, че си във връзка, а реално не си. Но, за да няма тавтология няма да се повтарям от това, което вече ти казах по-горе. И все пак, сподели тази ситуация, за да ти дадем още по-адекватен съвет. Силно се съмнявам някой от 5-мата посетители дневно на този форум да е някой свързан с историята ти, а и каква е възможността изобщо да се припознае? Може би по-малка от 0,01%. Просто сподели!