.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Ситуацията е следната. Бяхме се разбрали с един приятел да се видим и бяхме навън. Понеже с нея всеки ден се виждаме и скоро не се бяхме виждали с моя приятел и така.
    Разбрах се с нея да се видим по-късно вечерта. Писа ми, че ще излиза да се разходи някъде сама. В действителност си беше сама.
    Дойде време почти да се прибираме с тоя моя авер и през това време и пиша да видя къде е.
    Не ми отговори. Звъня и, но говореше с някой. (През това време минава един от бившите и с колата покрай нас).
    И след малко ми пише, че тя е била. Макар, че знае, че сме там ние.
    Отивам аз след малко натам където тръгнаха и им видях колата. Минавам покрай тях и гледам отпред няма никой, слизам от колата и се приближавам към тяхната и тя излиза отзад.
    Реагирах както всеки би реагирал може би, питам я какво става. Каза, че са си говорили отзад, щото вратата е счупена и не може да седне тя отпред.
    Случайно е видял и е искал да си поговорят и като се е качила той я е закарал там без да я пита.
    Имали са нещо общо преди години с него и от тогава той не я оставя на мира и постоянно и пише и я занимава, че искали да си поговорят и такива неща. Дори и да е обвързана тоя тормоз продължава върху нея и тя не знае как да го разреши. Натоварва е и се опитва да го разкара един път завинаги, но не и се получава.
    След техния разговор се видяхме и ме чакаше с него, в действителност слезе от задната страна на колата, явно наистина е била счупена вратата(едва ли имат акъл да ме баламосат чак толкова, ама знае ли се). Ако е имало нещо щях да ги хвана при приближаването ми до колата, едва ли за 10 секунди да се оправят.
    Човек, жените са хитри! Баламосват те естествено! Единствената причина да се качи на задната седалка е, защото не е искала някой да я види, че стои до някой мъж понеже е имало шанс да я видят и това фактически е и станало след като ти случайно си се появил. Ако тя нямаше от какво да се страхува, щеше да е на предната седалка и да не ползва тъпото женско алиби в случай на провал на тази схема "вратата беше развалена"! Чувал съм го от момиче това със сядането на задната седалка, за да не я видят случайно седнала до друг мъж. Това е индикация, че те скрият! Особено след като не ти е писала и не ти е вдигала. Бог знае какво правят друго зад гърба ти. Звучи нелепо тя да не може да се отърве от него с години, да твърди, че я тормози и да му се качва в колата вместо да си извади ограничителна заповед!

Стягай се и осъзнай следното, което вече написа:

Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Да, нямаме все още никаква връзка. Не сме заедно с нея.
    По-добре така! Тази ти върти някакви номера. В противен случай нямаше да е цялата тази параноя. Ако искаш да те правят на малоумник прав ти път да се занимаваш с нея, но това изобщо няма да завърши добре. Не и докато има някой си там, който да я вози насам натам и ти да разбираш случайно. Ако не се беше появил от нищото тя нямаше и да ти го каже. Най-малкото вече знаеш, че сте двама. Това за един разумен и знаещ цената си човек е единствено индикация, че трябва да се отдръпне, а не да става на маймуна. Ако смяташ, че трябва да се биеш за тази и да й вдигаш самочувствието, че едва ли не е толкова уникална, че мъжете се бият за нея, окей - ставай част от цирка. Но, ако имаш акъл в главата няма да се занимаваш повече с нея и ще ти е много по-спокойно. Все ще си намериш някоя друга, с която такива проблеми няма да имаш... А много скоро ще си навлечеш нещо неприятно с тази. Много скоро... Помисли добре. Така и така питаш и търсиш съвет. Защо ти е да си губиш времето? До някакво решение трябва да стигнеш все пак. И то е или, или. Не и двете. Няма как да си с нея и да не се случи нещо неприятно. В другия случай, ако не си с нея имаш шанс да си намериш друга, по-нормална и без съмнителен приятел, когото тя уж иска да разкара и не може с години... Според мен вторият вариант ти е много по-оферта. Има и трети. Да останеш за малко сам и да не бързаш. Не си чак толкова стар, че да се хващаш като удавник за сламка след два секса.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-05-2019 на 14:29

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Ситуацията е следната. Бяхме се разбрали с един приятел да се видим и бяхме навън. Понеже с нея всеки ден се виждаме и скоро не се бяхме виждали с моя приятел и така.
    Разбрах се с нея да се видим по-късно вечерта. Писа ми, че ще излиза да се разходи някъде сама. В действителност си беше сама.
    Дойде време почти да се прибираме с тоя моя авер и през това време и пиша да видя къде е.
    Не ми отговори. Звъня и, но говореше с някой. (През това време минава един от бившите и с колата покрай нас).
    И след малко ми пише, че тя е била. Макар, че знае, че сме там ние.
    Отивам аз след малко натам където тръгнаха и им видях колата. Минавам покрай тях и гледам отпред няма никой, слизам от колата и се приближавам към тяхната и тя излиза отзад.
    Реагирах както всеки би реагирал може би, питам я какво става. Каза, че са си говорили отзад, щото вратата е счупена и не може да седне тя отпред.
    Случайно е видял и е искал да си поговорят и като се е качила той я е закарал там без да я пита.
    Имали са нещо общо преди години с него и от тогава той не я оставя на мира и постоянно и пише и я занимава, че искали да си поговорят и такива неща. Дори и да е обвързана тоя тормоз продължава върху нея и тя не знае как да го разреши. Натоварва е и се опитва да го разкара един път завинаги, но не и се получава.
    След техния разговор се видяхме и ме чакаше с него, в действителност слезе от задната страна на колата, явно наистина е била счупена вратата(едва ли имат акъл да ме баламосат чак толкова, ама знае ли се). Ако е имало нещо щях да ги хвана при приближаването ми до колата, едва ли за 10 секунди да се оправят.
    с това трябваше да започнеш.
    то вие не сте във връзка реално, размотава те, не е сигурна, не знае какво иска. качва се в колата на бившия си, за да си поговорели? не могла да го разкара? при така описана ситуация аз не бих набивал повече време. стягай се и си намери някоя по-сериозна, дето да не ти губи времето. успех!

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Не, не е. Само те успокоява, защото е жена и измисля някакво алиби на актрисата от твоята история от някаква криворазбрана женска солидарност.
    май те е напекло слънцето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си