Първоначално написано от
Mr.Killer
Ситуацията е следната. Бяхме се разбрали с един приятел да се видим и бяхме навън. Понеже с нея всеки ден се виждаме и скоро не се бяхме виждали с моя приятел и така.
Разбрах се с нея да се видим по-късно вечерта. Писа ми, че ще излиза да се разходи някъде сама. В действителност си беше сама.
Дойде време почти да се прибираме с тоя моя авер и през това време и пиша да видя къде е.
Не ми отговори. Звъня и, но говореше с някой. (През това време минава един от бившите и с колата покрай нас).
И след малко ми пише, че тя е била. Макар, че знае, че сме там ние.
Отивам аз след малко натам където тръгнаха и им видях колата. Минавам покрай тях и гледам отпред няма никой, слизам от колата и се приближавам към тяхната и тя излиза отзад.
Реагирах както всеки би реагирал може би, питам я какво става. Каза, че са си говорили отзад, щото вратата е счупена и не може да седне тя отпред.
Случайно е видял и е искал да си поговорят и като се е качила той я е закарал там без да я пита.
Имали са нещо общо преди години с него и от тогава той не я оставя на мира и постоянно и пише и я занимава, че искали да си поговорят и такива неща. Дори и да е обвързана тоя тормоз продължава върху нея и тя не знае как да го разреши. Натоварва е и се опитва да го разкара един път завинаги, но не и се получава.
След техния разговор се видяхме и ме чакаше с него, в действителност слезе от задната страна на колата, явно наистина е била счупена вратата(едва ли имат акъл да ме баламосат чак толкова, ама знае ли се). Ако е имало нещо щях да ги хвана при приближаването ми до колата, едва ли за 10 секунди да се оправят.