.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Единствено не разбирам, защо и е да се крие отзад.
    Видяла е, че ще мине покрай нас. Прозорците отзад на колата са затъмнени то е ясно, че нямаше да я видя.
    Но тя ми написа, че е с него, след като минаха.
    Качила се отзад, точно защото прозорците са затъмнени. И ти е писала, че е с него, защото се е досетила, че е минала опасно близко покрай теб и все пак има възможност да си я видял въпреки, че са затъмнени.

А и винаги ми казва като той и е писал.
    А толкова ли е трудно да го блокира и какъв е проблемът да не го направил толкова време след като са уж приключили нещата между тях? Освен това се вози в колата му. За какво?! Каква е основателната причина да се качи в колата му? Каква е основателната причина изобщо да си пишат с него? Толкова лесно ли те правят на мезе?

Освен да ни върти и двамата друго не се сещам.
    Добро утро.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Качила се отзад, точно защото прозорците са затъмнени. И ти е писала, че е с него, защото се е досетила, че е минала опасно близко покрай теб и все пак има възможност да си я видял въпреки, че са затъмнени.
    Вратата на колата била счупена, както казах. Всичко е възможно, техника е все пак. Само където не ги накарах да ми докажат тогава.
    По-добре да не ми беше казала, защото като ми каза, отидох веднага. Не видях да е станало нещо освен, че бяха отзад. После като си тръгнах останаха още, но не знам. Не искам да се сещам, че се напрягам и пак почвам да си въобразявам.

А толкова ли е трудно да го блокира и какъв е проблемът да не го направил толкова време след като са уж приключили нещата между тях?
    Преди няколко дни той я е блокирал.
    Тя не е от тези, които блокира бившите и като цяло. И аз имам бивши, които не са ме блокирали.
    Работата е там, че тя не му пише, а той е този, който я занимаваше.
    Обясняваше и се в любов и постоянно я караше да излизат, че имало неща, за които искал да си поговорят. Стигало се е до следене от негова страна.
    Показвала ми е и какво му е писала и отговаряла и наистина се опитваше да го разкара.

Освен това се вози в колата му. За какво?! Каква е основателната причина да се качи в колата му? Каква е основателната причина изобщо да си пишат с него?...
    В тоя ден просто той я беше срещнал и от там са тръгнали нещата.
    Очаквала е, че ще е разговор за 5 минути и не е очаквала, че ще я закара там. Казала му е, че могат да си останат и там където са и не е нужно да я води другаде. ( Поне по нейните думи).
    Постоянно се правеше на заета за него, за да не я кара постоянно да излизат да си говорят, но знаеше, че тоя разговор трябваше да се проведе.
    Целта на разговора е бил един път завинаги да му обясни и да разбере, че нещата няма да станат и това, което е било си остава в миналото.
    Ама той не е разбран човек и, както казах постоянно и е писал(дори когато е била в предишни връзки) не сега с мен. И до следене се е стигало от негова страна както споменах също.

Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    ….то вие не сте във връзка реално, размотава те, не е сигурна, не знае какво иска...
    Точно така ми го каза и тя. Не е сигурна дали в момента иска връзка или не. Било и добре с мен ама не знае на този етап какво иска.
    За секс също говорихме, че не сме правили скоро.
    Не искала накрая аз да остана разочарован и да са ми съсипани чувствата и точно заради това сексът е под въпрос.
    Защото не е сигурна той дали ми влияе зле или добре. Защото е усетила, че съм параноясвал след това, а то не е изобщо това причината.
    Но не знам докога ще издържа аз да сме по този начин.
    Не мога да чакам неопределено време и накрая да ми каже "ами намерих някого, с когото ми е по-добре" и да го размотава и него, пък знае ли се, там може да се получат нещата. От това се опасявам най-много и от там ми бяха всичките филми, които ми се въртяха в главата. Защото днес и е добре с мен, утре може да ми каже, че и е добре с някой друг.
    Просто в момента съм в ситуация, че тя ми е почти най-близкият човек и с други не се виждам, защото повечето приятели са по други градове, както и няма друго момиче, което да ми обръща внимание. Вероятно, ако не беше така нямаше да влагам толкова усилия в нещо, което е несигурно.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 07-08-2019 на 10:56

You're either loyal completely or not loyal at all.

One lie is enough to question all truths!

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Вратата на колата била счупена, както казах. Всичко е възможно, техника е все пак. Само където не ги накарах да ми докажат тогава.
    По-добре да не ми беше казала, защото като ми каза, отидох веднага. Не видях да е станало нещо освен, че бяха отзад. После като си тръгнах останаха още, но не знам. Не искам да се сещам, че се напрягам и пак почвам да си въобразявам.
    Ти още малко и с капут си щял да му услужиш, ако ти бяха казали, че нещо по колата тече и му трябва спешно нещо за оплътнение докато я закара до сервиз. Ясно е, че се е качила отзад, за да не бъде видяна случайно отпред както е и станало. Все пак се е случило да я видиш и е трябвало да ти пише като гунзна негонена, но пък иначе не ти вдигаше докато не сте се засекли по случайност, не беше ли така, а?

Преди няколко дни той я е блокирал.
    Колко сърцераздирателно! Горката! Сигурно сега страда по загубената любов и не иска да избързва с влизането във връзка:

Не е сигурна дали в момента иска връзка или не. Било и добре с мен ама не знае на този етап какво иска.
    Ясно е, че не иска да е с теб. Дори онзи я е разбрал каква е мастия, за да я блокира, а ти продължаваш да си фантазираш, че между теб и този миндил ще има бъдеще. Досущ както те описаха. Удавник за сламка:

Просто в момента съм в ситуация, че тя ми е почти най-близкият човек и с други не се виждам, защото повечето приятели са по други градове, както и няма друго момиче, което да ми обръща внимание. Вероятно, ако не беше така нямаше да влагам толкова усилия в нещо, което е несигурно.
    Накрая ще си си виновем сам, че заради два секса с едно леко момиче си попаднал в клопката на курвенските номера, които ще ти изядат главата. Явно съветите при теб не действат.

Работата е там, че тя не му пише, а той е този, който я занимаваше.
    И ти го вярваш това след като тя ти е казала, че ТОЙ я е бил блокирал? Кой кого тогава е занимавал?

Тя не е от тези, които блокира бившите и като цяло. И аз имам бивши, които не са ме блокирали.
    Да, но е от тези, които си пише с бивши докато вече прави секс с трети. Това означава, че е лъгала и онзи, и теб. Нищо друго не значи. Набий си го в главата. Но това, че е лъгала и някой друг докато е лъгала и теб не прави лъжата й към теб по-малко сериозна.

Обясняваше и се в любов и постоянно я караше да излизат, че имало неща, за които искал да си поговорят. Стигало се е до следене от негова страна.
    Показвала ми е и какво му е писала и отговаряла и наистина се опитваше да го разкара.
    Опитвала се е да го разкара не като го блокира, а е изчаквала той да блокира нея? Нещо не се връзва историята, независимо какво ти е извадила от контекста на техните чатове, за да те лъже.

В тоя ден просто той я беше срещнал и от там са тръгнали нещата.
    Очаквала е, че ще е разговор за 5 минути и не е очаквала, че ще я закара там. Казала му е, че могат да си останат и там където са и не е нужно да я води другаде. ( Поне по нейните думи).
    Колко ли много неща са се случили за тези 5 минути, че тя да иска да се възползва от услугите му на такси?

Постоянно се правеше на заета за него, за да не я кара постоянно да излизат да си говорят, но знаеше, че тоя разговор трябваше да се проведе.
    А не се ли прави на заета и за теб сега, когато ти казва, че не иска да е във връзка?

Целта на разговора е бил един път завинаги да му обясни и да разбере, че нещата няма да станат и това, което е било си остава в миналото.
    Ама той не е разбран човек и, както казах постоянно и е писал(дори когато е била в предишни връзки) не сега с мен. И до следене се е стигало от негова страна както споменах също.
    Добре де, защо тя не го е блокирала, а той нея, въпреки че тя твърди, че той е бил лудо влюбеният, който не я оставял намира и сега изведнъж той я е блокирал? Как така се е решил? Мен, ако питаш не се връзват нещата, ако този е толкова повален на земята от любов, няма толкова лесно да се откаже блокирайки я. Той прави това за 1 ден това, което не се е очаквало той да направи пътви. Нещо, което се е очкавало да направи тя (тя да го блокира) и така и не го е направила... Изобщо всичко тук в разказите й е много съмнително...

Точно така ми го каза и тя. Не е сигурна дали в момента иска връзка или не. Било и добре с мен ама не знае на този етап какво иска.
    За секс също говорихме, че не сме правили скоро.
    Не искала накрая аз да остана разочарован и да са ми съсипани чувствата и точно заради това сексът е под въпрос.
    Защото не е сигурна той дали ми влияе зле или добре. Защото е усетила, че съм параноясвал след това, а то не е изобщо това причината.
    Но не знам докога ще издържа аз да сме по този начин.
    Не мога да чакам неопределено време и накрая да ми каже "ами намерих някого, с когото ми е по-добре" и да го размотава и него, пък знае ли се, там може да се получат нещата. От това се опасявам най-много и от там ми бяха всичките филми, които ми се въртяха в главата. Защото днес и е добре с мен, утре може да ми каже, че и е добре с някой друг.
    Щом и секс не правите, сега уж когато е свободна (озни я бил блокирал), значи нещо не е наред. И точно това ще се получи. Утре ще я видиш с някой друг, въпреки, че те е уверявала до вчера как не била готова. И пак ще върти двама и ще живее в интригите, от които черпи енергия за самочувствие. А ти ще си преебан, сам и неразбран.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си