- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За доверитео и въображението
Щом не иска да сте във връзка дори и след като вече сте правили няколко пъти секс, то значи те възприема единствено като мъжка секс играчка. Не се поставяй в това унизително положение. Да избира: Или нещо сериозно без преструвки и лъжи, или чао и сбогом. Средно положение да няма.
Да, има голямо желание. Личи си с нейните номера "Миличък, страх ме е да не ти стане нещо от този секс. Току-виж решиш, че ме обичаш (а аз не те възприемам сериозно)" :
Уж не са заедно, но пък той смело й поставя разни ултиматоми. Чак и караници има, т.е. кавги защо тя не си пази обещанията. Щом може да си позволи да й държи сметка и да я дърпа за юздите, значи са по-близки от колкото предполагаш. А ти омекваш само като тая те поглене с влажен поглед и ти върти очи казвайки ти първо "Миличък, този е луд и непрестанно ми досажда!, а после "Ние почти не се познаваме, но от две години ме преследва. и накрая вече "Ами всъщност ходихме, но то това беше преди години! Кълна ти се! Сега само се повозих малко в колата му, макар и да не исках, но беше студено, разбери ме!"... На идиот те прави тази...
Пак се пита в задачата, какво прави тя изобщо на задната седалка в колата на този, с когото уж отношения нямат
Аха, и това трябва да те успокоява, че този има друга. Ако изобщо е така, тогава с тази твоята са си лика прилика като породи. И двамата могат да въртят по няколко едновременно. Той ползва някаква в момента, както и тя ползва теб в момента. И двамата герои досущ като в някой сапунен филм обаче ще се хванат и ще се изчукат някъде, например на задната седалка на колата му. После тази ще ти обяснява ситуацията по нелеп начин, че смята, че сексът може да ти се отрази зле и не иска да е във връзка. А реално не иска да ти каже директно, че няма да се получи между вас, защото иска да те ползва още малко, вероятно за да си го връща на озни. В крайна сметка той я е блокирал, така че ми звучи като, че тя гони него, а не обратното. В ебати триъгълника си...
Мен, ако питаш, тази се чука и с двама ви. И си играе някакви игрички. Не можела да издържи на кучия юнски или юлски студ и затова трябвало да се качи в колата, на задната седалка точно зад шофьора...
За още много други неща и сигнали може да се сетиш.
Много хубава статия е била! Време ти е да изтрезнееш!
Една връзка трябва да е за удоволствие. Ако е нещо по-разлчино от удоволствие, например болка от ревност, притеснения, лъжи, интриги, двубой между още пишки в схемата... това не е връзка, а някакъв тормоз, в който се набутваш сам.
Последно редактирано от TrollFactory : 07-09-2019 на 07:53