.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Вижда ме, че го приемам едва ли не като, че сме във връзка. И, че накрая не иска да остана разочарован от това, което аз приемам. Навярно не ме харесва достатъчно.
    Щом не иска да сте във връзка дори и след като вече сте правили няколко пъти секс, то значи те възприема единствено като мъжка секс играчка. Не се поставяй в това унизително положение. Да избира: Или нещо сериозно без преструвки и лъжи, или чао и сбогом. Средно положение да няма.

Последно като правихме секс беше скоро(преди седмица). След това не се бяхме виждали 2,3 дни, защото не беше в града(от там параноясах повече и затова си помисли, че секса е бил проблемът).
    Не, че сме го правили отдавна и е изгубила желание. Желанието го има, лично съм я питал.
    Да, има голямо желание. Личи си с нейните номера "Миличък, страх ме е да не ти стане нещо от този секс. Току-виж решиш, че ме обичаш (а аз не те възприемам сериозно)" :
    Не искала накрая аз да остана разочарован и да са ми съсипани чувствата и точно заради това сексът е под въпрос.
    Защото не е сигурна той дали ми влияе зле или добре.

Ревнува я от мен, защото той и го беше написал, че не му е приятно да се вижда с мен. От там идваха всичките тези драми и караници и това, че искал да си поговорят с нея.
    Уж не са заедно, но пък той смело й поставя разни ултиматоми. Чак и караници има, т.е. кавги защо тя не си пази обещанията. Щом може да си позволи да й държи сметка и да я дърпа за юздите, значи са по-близки от колкото предполагаш. А ти омекваш само като тая те поглене с влажен поглед и ти върти очи казвайки ти първо "Миличък, този е луд и непрестанно ми досажда!, а после "Ние почти не се познаваме, но от две години ме преследва. и накрая вече "Ами всъщност ходихме, но то това беше преди години! Кълна ти се! Сега само се повозих малко в колата му, макар и да не исках, но беше студено, разбери ме!"... На идиот те прави тази...

Беше разпитвал хора и разни познати за мен дали знаят какво се случва между нас с нея.
    Същото са си говорили, когато ги видях с колата.
    Пак се пита в задачата, какво прави тя изобщо на задната седалка в колата на този, с когото уж отношения нямат

Питал я е какво правя там, откъде знам къде са, какви са ни отношенията и прочие.
    С нея не са излизали от много време дори преди аз да съм бил в тоя техен кръг(така да го нарека).
    Той излиза с друго момиче по принцип.
    Аха, и това трябва да те успокоява, че този има друга. Ако изобщо е така, тогава с тази твоята са си лика прилика като породи. И двамата могат да въртят по няколко едновременно. Той ползва някаква в момента, както и тя ползва теб в момента. И двамата герои досущ като в някой сапунен филм обаче ще се хванат и ще се изчукат някъде, например на задната седалка на колата му. После тази ще ти обяснява ситуацията по нелеп начин, че смята, че сексът може да ти се отрази зле и не иска да е във връзка. А реално не иска да ти каже директно, че няма да се получи между вас, защото иска да те ползва още малко, вероятно за да си го връща на озни. В крайна сметка той я е блокирал, така че ми звучи като, че тя гони него, а не обратното. В ебати триъгълника си...

Честно казано се замислих много над ситуацията, когато ги видях отзад.
    Първо са били отвън не са били в колата.
    Понеже и станало студено(в действителност беше студено) са влезнали вътре.
    Той бил седнал отпред, а тя отзад, НО му казала да се премести като си говорят поне да не се върти единия, който е отпред.
    Вярно беше по къси гащи, но имаше ЯКЕ в нея. Ако и беше толкова студено можеше да си го облече. Няма да и замръзнат краката толкова.
    Сега се сетих за това, защото след това се видяхме с нея. А и като я остави слезе от другата страна зад шофьора, а когато отидох аз, тя не беше от тая страна.
    Мен, ако питаш, тази се чука и с двама ви. И си играе някакви игрички. Не можела да издържи на кучия юнски или юлски студ и затова трябвало да се качи в колата, на задната седалка точно зад шофьора...

Не се бях замислял и не се бях сетил досега. Мисля да и задам тези въпроси, за да видя какво ще измисли пак и как ще ме излъже. И след това направо да приключвам нещата.
    За още много други неща и сигнали може да се сетиш.

Накрая може и да не е така било, може наистина да не е имало нищо, може и да ме е яд, че съм параноясал и съм поставил под съмнение ситуацията, но четох една статия одеве, която гласеше:

"Ако има нещо, което ви притеснява и тормози в отношенията ви с даден човек, разделете се с него. Не се страхувайте да бъдете сами. Няма човек на този свят, заради който си струва да разрушим и изгубим себе си, да пренебрегнем желанията и нуждите си."
    Много хубава статия е била! Време ти е да изтрезнееш!

Честно казано поне да играя нейната игра и да не съм на сухо.
    Макар, че за единия секс да си продам душата не мисля.
    Мисля да приключвам нещата, защото ми писна.
    Досега не ми се е случвало в един ден да бъда в един момент перфектно, в друг напълно съсипан.
    Като не ми пише и не се сещам за нея ми е перфектно, в момента, в който ми пише и това перфектното чувство вече е под въпрос.
    Една връзка трябва да е за удоволствие. Ако е нещо по-разлчино от удоволствие, например болка от ревност, притеснения, лъжи, интриги, двубой между още пишки в схемата... това не е връзка, а някакъв тормоз, в който се набутваш сам.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-09-2019 на 07:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си