.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Точно това си говорихме. Че няма как да проверя и да знам, какво се е случило.
    Наистина няма как да знаеш до най-малката подробност какво се случило, но това не е аргумент в нейна полза, а тъкмо обратното.

Винаги съм бил недоверчив и ми е трудно да повярвам, затова и бяха всичките тези въпроси. Казах и, че ако не беше тази ситуация нямаше да се стига до тук. Да ходя аз и да ги виждам лично(тогава излезе от колата и си говорихме там където ги видях.) Не помня споменавал ли съм го.
    Нормално е при такава ситуация да имаш и такива въпроси. Ако тя държеше истински на теб и уважаваше вашите три месеца "заедно", то тя щеше да направи всичко възможно, за да изгледи отношенията ви и да признае контатка ви за връзка, а не просто за контакт. Ти намираш ли за нормално три месеца мъж и жена да илизат, да са имали сексуални отношения (макар и не толкова чести) и на единия от двамата да не му изнася да нарича това връзка? Ами какво е тогава?

И преди ми го е казвала, че не е сигурна дали иска връзка в момента, но имах надежда някаква, че може да се промени това нещо. Особено по начинът по който се държеше преди, сега след като виждам как се държи с мен не виждам никакви надежди.
    Държи се така, защото няма сърце. Просто не си го осъзнавал в началото. Бил си влюбен, а тя не. Най-вероятно за нея по-интересни са самите любовни игри, а не самата любов и това да цени човекът, който е до нея. И в крайна сметка добрече се появява и онзи с колата, за да може да изтрезнееш малко.

Първо като и звъннах даваше заето, защото си говореше с някого, вторият път, когато и звъннах тя ми затвори, защото вече се били "карали"/"говорили" и ми е затворила, за да не и задава онзи въпроси за мен. Тъй като е видял, че аз и звъня.
    Да, с някой друг може да си говори като предположим, че е било пред онзи, но точно с теб не. Теб трябва да те скрие. Нищо, че от 3 месеца сте заедно. Пред онзи ти не трябва да се споменаваш. И ако са почнали караница, вероятно е тя да се е състояла след като онзи е видял, че й звъниш. До преди този момент явно са си били много cool, за да се качат и двамата в колата и да се повозят.

Това и споменах. Че не искала да има нищо общо с него, а му се качва в колата. След което не последва отговор, но не съм и настоявал за такъв. Достатъчно показателно ми беше. И пак казвам, аз отидох там, където бяха отишли те. И като се появих тя излезе от колата и там също проведохме кратък разговор(не че има значение голямо).
    Да, показателно е било. Може би е трябвало да ги оставиш и да разпитваш после. Щял си да видиш повече по реакцията й тогава. Дали ще се опита да ти се обяснява и как. А сега тя е в по-удобната ситуация, защото ти излизаш параноик и преследвач. Нищо, че онзи уж е този дето я преследва (поне версията за пред теб).

Там където беше закарал беше студено.
    Духало вятър и било по-добре да са били в колата, отколкото на студа. А не, че още при самата среща се е качила, защото и е било студено.
    Значи ето тук буквално става ясно колко изсмукано от пръстите е обяснението "беше ми студено", а пък са отишли на още по-студено. Да не говорим, че няма и как да знаеш от къде са се качили. Може и цял ден да са били заедно и да са си "прекарвали добре" докато ти не си звъннал, за да им нарушиш спокойствието.

Точно от тук се стигна до това, че аз съм и слагал ред дали да му се качва в колата или не. Все ми е тая на мен, ако иска да се качва, където иска по принцип. Не съм и забранявал.
    Въпрост е чисто принципен. Ако тя беше лоялен човек, нямаше да се качва в ничия чужда кола.

Съгласен съм, тук от няколко месеца тотално изгубих себе си, че да стигам до такива унизителни ситуации.
    Абсолютно унизително е да се извиняваш как ще се поправиш, на някой, който може и да си те лъже през цялото време, а да не говорим и че не полага никакви усилия да ти докаже противното като най-безочливо ти заявява "Ми ние не сме във връзка и не може да ми налагаш правила. Ще си правя каквото си искам" и те изкарва виновен и едва ли не психопат, че си мислиш тези неща.

Преди аз да и го кажа, тя го изрече. Че аз съм мислил, че тя ни върти и двамата.
    По принцип сама се е изпуснала тук. Да не забравяме, че до този момент ти си смятал, че онзи е някакъв, с когото уж не поддържат отношения и просто си искал да разбереш подробностите, които те вълнуват. Щом тя влиза в защитна позоция за факт, който още не си подхвърлил в разговора, значи е напълно наясно как излежда всичко това от страни. И вместо да се опита да го опровергае, тя напълно те баламосва опитвайки се теб да те изкара виновен, че й държиш сметка. Забележи как го изкарва: не тя се е провинила, а ти, че си луд и й нямаш "елементарно" доверие и задаваш въпроси, на които не й се отговаря.

Обясни ми, че не печелела нищо от това и не било така. Ако искала да ни върти и двамата нямало да разберем нито той-нито аз.
    Индиректно ти го потвърждава именно с това, което прави. Ето, че в крайна сметка ти и до този момент все още се съмняваш дали ви е въртяла и двамата едновременно. Смяташ ли, че би си признала? Колкото и да е долна, сигурно не иска да й се носи лоша слава, особено ако сте в малък град и ти вземеш, че се разприказваш каква мастия е.

По средата на пътя бил спрял и я чакал да се качи. И понеже да не дойде кола отзад и да не говорят по средата на улицата се качила.(безумно обяснение)
    За звъненето вече го казах. Първо говореше с някого, после ми затвори, защото били заедно и той е видял, че аз и звъня.
    Затворила ми, за да не и задава въпроси за мен.
    Аха, значи ти трябва да бъдеш крит. Нищо, че тя уж не е с него. Тя предпочита той да не знае за теб. И като е видял, че си звъннал е имало така или иначе "Кой е тоя? Дай да го видя! Казвай къв е тоя!..." И следва каквото следва като скандал и се появяваш ти така или иначе. И всичко точно? Просто ей така? Какво ли му е разправяла на озни?

Причината не била в тази ситуация главно, а в това, че тя не искала връзка в момента и някой да и слага ред в живота и действията.
    Е то така е най-изгодно. "Правим квото правим и после като ми омръзне няма проблеми, защото винаги съм му казвала, че не сме били във връзка".

Точно това бяха нейните думи. Да не си въобразявам, че сме във връзка и да не го приемам толкова навътре.
    Радвам се от една страна, точно заради последното изречение, което написа.
    Защото от сега щом е така, занапред освен по-големи главоболия друго нищо нямаше да излезе.
    Разбира се, че по-добре по-рано от колкото по-късно. Мастийски изпълнения. Качава се в колата на някакъв си, крие те от него, на теб ти обяснява, че първоначално бил досадник, който се чуди как да разкара, но после пък й било станало студено и затова се качили в колата му, не били заедно и уж от 2 години нямат връзка, но трябва да му се обяснява за теб и да се карат и в същото време хем се карат за теб, хем после вие сте нямали връзка... Според мен това достатъчно красноречиво ти обяснява тя кого е избрала и как те е набутала като "вариант 2" след като нямате връзка въпреки че се е оттървала от онзи "побъркано влюбеният" с обяснението пред него, че има друг (ти). И общо взето с това, че той я е блокирал, тя вместо да се радва, че може да продължи напред с теб, те къса все едно, че да се доказва на онзи, че не иска да е с теб и тъгува по него да й даде още един шанс и да я отблокира...

Близо 3 месеца се виждаме. Или поне виждахме.
    Винаги, когато изпитвам някакви чувства се отдавам единствено на този човек, към когото са насочени.
    Никога не съм погледнал друга дори през останалото време и не съм си помислял да се занимавам с други освен с нея.
    Язък, че си толкова точен с боклуците.

Не бих си позволил да и показвам темата и да излизам още по-слаб, отколкото съм сега.
    Не обвинявам, че съветите ви са повлияли това да се случи. По-скоро помогнаха да не се впускам още по надълбоко.
    След всички тези филми, които минаха през главата ми, сега приемам ситуацията по спокойно.
    Не се чувствам натоварен още от самото събуждане и не се чувствам през целия ден изнервено, което е голям плюс.
    Да, може би още имам надежда, но не виждам има ли смисъл да продължавам да поддържам някакъв контакт след всичко това.
    Проблемът с параноята и ревността навярно ще си ми останат, но ще се опитвам да ги контролирам в следващата "връзка".

Опитах се да и се извиня, но ще го напиша след някой друг отвор, че да не става роман.
    Не мисля, че ще е лошо, ако й покажеш темата след като уж всичко е приключило между вас. Дори ще има доста интересен ефект, ако разбере, че твоите паранои не са само твои, а още много други хора са я разкритикували. Току-виж имаш интересна развръзка за историята си. Така и така си тръгнал да се извиняваш (за което няма да те критикувам, защото никой от не може да спре), поне използвай най-големия си коз докато е още прясно всичко. След седмица-две какво си писал тук няма да има никакво значение за нея така или иначе. Сега раните са все още пресни, а може и при нея съвестта да почука на вратата й след като прочете написаните неща тук.
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-12-2019 на 14:35

Не знам как ще реагира на темата. Особено като прочете на места разни определения за нея, които сте написали. Май няма да е приятно чувство.
    Исках да и се извиня за онзи разговор затова реших да не е просто ей така.
    Затова отидох и взех един букет цветя, премених се с риза, защото знам, че харесва ризи.(Не, че по принцип не нося, но за ситуацията очаквах да я изненада).
    Запалих колата и отидох пред тях.
    Пиша и да излезе, защото съм долу и я чакам(в дъжда с букет в ръка).
    Не могла да излезе точно в този момент, защото се лакирала.
    За две минути и казах, че нищо няма да и стане, но в крайна сметка не излезе.
    Както и да е това, знам как стоят нещата с лаковете от женската част в семейството. И все пак не мога да приема, че един лак е по важен от това, че някой те чака долу в дъжда да ти подари едно цвете.
    На другия ден реших втори опит.
    Отивам пред тях и звъня да излезе, но пак не могла.
    Какво съм правил там, майка и, ако види, че съм там щяла да и задава въпроси.
    Втори път букета не мислех да го връщам с мен, затова и го оставих на колата.
    Започна да ми се ядосва чак, щяла да ми се разсърди, ако не съм и бил казал какво съм и оставил на колата.
    Казах и да излезе да се увери сама, но в крайна сметка не го е направила.
    Понеже съседите и бяха отвън, една от съседките и го е занесла.
    Бил съм правил циркове, щяло съседите да я говорят, майка и да и задава въпроси и прочие.
    Ако съм искал да и правя изненади да съм и ги подарявал лично и не пред тях.
    Пак до криенето опираме.
    Между другото бившият и знаеше че излизаме с нея. В началото едва ли не ме криеше да не ни види заедно, защото после щял да и задава въпроси. После уж не ме криеше.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 07-12-2019 на 16:06

You're either loyal completely or not loyal at all.

One lie is enough to question all truths!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си