- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За доверитео и въображението
Наистина няма как да знаеш до най-малката подробност какво се случило, но това не е аргумент в нейна полза, а тъкмо обратното.
Нормално е при такава ситуация да имаш и такива въпроси. Ако тя държеше истински на теб и уважаваше вашите три месеца "заедно", то тя щеше да направи всичко възможно, за да изгледи отношенията ви и да признае контатка ви за връзка, а не просто за контакт. Ти намираш ли за нормално три месеца мъж и жена да илизат, да са имали сексуални отношения (макар и не толкова чести) и на единия от двамата да не му изнася да нарича това връзка? Ами какво е тогава?
Държи се така, защото няма сърце. Просто не си го осъзнавал в началото. Бил си влюбен, а тя не. Най-вероятно за нея по-интересни са самите любовни игри, а не самата любов и това да цени човекът, който е до нея. И в крайна сметка добрече се появява и онзи с колата, за да може да изтрезнееш малко.
Да, с някой друг може да си говори като предположим, че е било пред онзи, но точно с теб не. Теб трябва да те скрие. Нищо, че от 3 месеца сте заедно. Пред онзи ти не трябва да се споменаваш. И ако са почнали караница, вероятно е тя да се е състояла след като онзи е видял, че й звъниш. До преди този момент явно са си били много cool, за да се качат и двамата в колата и да се повозят.
Да, показателно е било. Може би е трябвало да ги оставиш и да разпитваш после. Щял си да видиш повече по реакцията й тогава. Дали ще се опита да ти се обяснява и как. А сега тя е в по-удобната ситуация, защото ти излизаш параноик и преследвач. Нищо, че онзи уж е този дето я преследва (поне версията за пред теб).
Значи ето тук буквално става ясно колко изсмукано от пръстите е обяснението "беше ми студено", а пък са отишли на още по-студено. Да не говорим, че няма и как да знаеш от къде са се качили. Може и цял ден да са били заедно и да са си "прекарвали добре" докато ти не си звъннал, за да им нарушиш спокойствието.
Въпрост е чисто принципен. Ако тя беше лоялен човек, нямаше да се качва в ничия чужда кола.
Абсолютно унизително е да се извиняваш как ще се поправиш, на някой, който може и да си те лъже през цялото време, а да не говорим и че не полага никакви усилия да ти докаже противното като най-безочливо ти заявява "Ми ние не сме във връзка и не може да ми налагаш правила. Ще си правя каквото си искам" и те изкарва виновен и едва ли не психопат, че си мислиш тези неща.
По принцип сама се е изпуснала тук. Да не забравяме, че до този момент ти си смятал, че онзи е някакъв, с когото уж не поддържат отношения и просто си искал да разбереш подробностите, които те вълнуват. Щом тя влиза в защитна позоция за факт, който още не си подхвърлил в разговора, значи е напълно наясно как излежда всичко това от страни. И вместо да се опита да го опровергае, тя напълно те баламосва опитвайки се теб да те изкара виновен, че й държиш сметка. Забележи как го изкарва: не тя се е провинила, а ти, че си луд и й нямаш "елементарно" доверие и задаваш въпроси, на които не й се отговаря.
Индиректно ти го потвърждава именно с това, което прави. Ето, че в крайна сметка ти и до този момент все още се съмняваш дали ви е въртяла и двамата едновременно. Смяташ ли, че би си признала? Колкото и да е долна, сигурно не иска да й се носи лоша слава, особено ако сте в малък град и ти вземеш, че се разприказваш каква мастия е.
Аха, значи ти трябва да бъдеш крит. Нищо, че тя уж не е с него. Тя предпочита той да не знае за теб. И като е видял, че си звъннал е имало така или иначе "Кой е тоя? Дай да го видя! Казвай къв е тоя!..." И следва каквото следва като скандал и се появяваш ти така или иначе. И всичко точно? Просто ей така? Какво ли му е разправяла на озни?
Е то така е най-изгодно. "Правим квото правим и после като ми омръзне няма проблеми, защото винаги съм му казвала, че не сме били във връзка".
Разбира се, че по-добре по-рано от колкото по-късно. Мастийски изпълнения. Качава се в колата на някакъв си, крие те от него, на теб ти обяснява, че първоначално бил досадник, който се чуди как да разкара, но после пък й било станало студено и затова се качили в колата му, не били заедно и уж от 2 години нямат връзка, но трябва да му се обяснява за теб и да се карат и в същото време хем се карат за теб, хем после вие сте нямали връзка... Според мен това достатъчно красноречиво ти обяснява тя кого е избрала и как те е набутала като "вариант 2" след като нямате връзка въпреки че се е оттървала от онзи "побъркано влюбеният" с обяснението пред него, че има друг (ти). И общо взето с това, че той я е блокирал, тя вместо да се радва, че може да продължи напред с теб, те къса все едно, че да се доказва на онзи, че не иска да е с теб и тъгува по него да й даде още един шанс и да я отблокира...
Язък, че си толкова точен с боклуците.
Не мисля, че ще е лошо, ако й покажеш темата след като уж всичко е приключило между вас. Дори ще има доста интересен ефект, ако разбере, че твоите паранои не са само твои, а още много други хора са я разкритикували. Току-виж имаш интересна развръзка за историята си. Така и така си тръгнал да се извиняваш (за което няма да те критикувам, защото никой от не може да спре), поне използвай най-големия си коз докато е още прясно всичко. След седмица-две какво си писал тук няма да има никакво значение за нея така или иначе. Сега раните са все още пресни, а може и при нея съвестта да почука на вратата й след като прочете написаните неща тук.
Последно редактирано от TrollFactory : 07-12-2019 на 14:35
Не знам как ще реагира на темата. Особено като прочете на места разни определения за нея, които сте написали. Май няма да е приятно чувство.
Исках да и се извиня за онзи разговор затова реших да не е просто ей така.
Затова отидох и взех един букет цветя, премених се с риза, защото знам, че харесва ризи.(Не, че по принцип не нося, но за ситуацията очаквах да я изненада).
Запалих колата и отидох пред тях.
Пиша и да излезе, защото съм долу и я чакам(в дъжда с букет в ръка).
Не могла да излезе точно в този момент, защото се лакирала.
За две минути и казах, че нищо няма да и стане, но в крайна сметка не излезе.
Както и да е това, знам как стоят нещата с лаковете от женската част в семейството. И все пак не мога да приема, че един лак е по важен от това, че някой те чака долу в дъжда да ти подари едно цвете.
На другия ден реших втори опит.
Отивам пред тях и звъня да излезе, но пак не могла.
Какво съм правил там, майка и, ако види, че съм там щяла да и задава въпроси.
Втори път букета не мислех да го връщам с мен, затова и го оставих на колата.
Започна да ми се ядосва чак, щяла да ми се разсърди, ако не съм и бил казал какво съм и оставил на колата.
Казах и да излезе да се увери сама, но в крайна сметка не го е направила.
Понеже съседите и бяха отвън, една от съседките и го е занесла.
Бил съм правил циркове, щяло съседите да я говорят, майка и да и задава въпроси и прочие.
Ако съм искал да и правя изненади да съм и ги подарявал лично и не пред тях.
Пак до криенето опираме.
Между другото бившият и знаеше че излизаме с нея. В началото едва ли не ме криеше да не ни види заедно, защото после щял да и задава въпроси. После уж не ме криеше.
Последно редактирано от Mr.Killer : 07-12-2019 на 16:06
You're either loyal completely or not loyal at all.
One lie is enough to question all truths!