.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    ...Моя бивш ако ме пресрещне някъде да се разправя с мен, ще го игнорирам и ще си продължа по пътя, няма да се качвам в колата на топло или студено или там каквото е. Вместо да го блокира от всякъде, тя му се обяснява и ходи да се срещат, че и ти затваря заради него даже, за да не се налагало да му разказа за теб, много удобно....
    Ами и аз така разсъждавам и съм и го казал.

А това с лака, ти сериозно ли обясняваш за жените и лака, ако я интересуваше че си там, щеше да излезе.
    Дори и гел лак на краката да си прави пак не я оправдава. Ако искаше щеше да излезе. Лакът се поправя за разлика от другото.

И не си търси виновни тук, никой няма за цел да ти провали връзката или каквото там сте имали
    Не търся виновни, ако мислех, че ще ми развалите “връзката” нямаше да пиша тук изобщо. Исках да чуя как стоят нещата от хора, които не ни познават и да видя гледната точка отстрани.
    И явно вашата гледна точка съвпада с моята за разлика от нейната.
    А това с букета...за пръв път реших да направя подобно нещо, защото за друга не съм го почувствал, че трябва да го направя...и не се получи. Но честно казано не ми стана и толкова гадно, за което се учудвам.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 07-13-2019 на 10:38

You're either loyal completely or not loyal at all.

One lie is enough to question all truths!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си