.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    След като си на цели 24 и с 0лев опит, като дори рандом мастии в интернет те отбягват, значи е време да се примириш с горчивите факти, а именно, че си беден и грозен. Съветът ми е да забогатееш или да снишиш критериите си с поне 1000 степени надолу. Не може да не си класически красив (щеше поне да си ебал тогава) и да ползваш инстаграм и да пишеш буквално по твои думи единствено на "симпатични и на скромни и на кифли и на курви"
    Симпатичните са красиви. Ако ти не си физически привлекателен, няма шанс хубаво момиче да тръгне с грозен тип, ако той няма поне пари.
    Скромните. Не знам какво разбираш под скромни. В мрежите, в които търсиш (инстаграм особено) има основно два типа, които ти овлажняват очите. Такива, които се снимат по курорти и такива, които се снимат на скромни места като тоалетните в мола. А ако всъщност търсиш като цяло из категорията "кифли и курви" (преобладаващата част от инстаграм или от аповете за запознанства) и ги разделяш на симпатични и скромни само условно, то няма защо да се чудиш, че не ти връзва. Особено, ако пишеш на момичета с открити профили и хиляди снимки. На тях самочувствието им е до небесата, защото чикибойци като теб им пишат през 5 минути, нима очакваш, че ще се спре да пише на отчаян тип, който като същински Дон-Жуан й пише колко е красива и дали иска да се запознаят? Това са момичета, които ще ти отговорят, ако видят класически красив ебач или богаташ (разбирай снимки по курорти, снимки със скъпи коли, луксозни аксесорари и прочее), а не са момичета, с които просто да си пишете за нещата от живота. Знам как очакваш някоя "кифла или курва" както сам се изрази, да се развълнува от вълнуващите неща, които искаш да й споделиш от личния си живот като например това, че си сутринта си закусвал с пържени яйца и на обяд на работа си ял дюнер, но тези жени, към които си се насочил в мрежите като инстаграм са главно златоръсачки, а не хора, с които да си пишеш тези дълбоко проникновени изповедени за това какво ядеш, колко интересен пич си и за девствеността, която не можеш да загубиш и смяташ, че момичето отсреща ще оцени истнският теб и ще ти пусне. Истинският ти в момента си беден, грозен и отчаян. И трябва да си смъкнеш критериите и да започнеш да ходиш по проституки като за начало, за да набереш кураж, че жените не са нищо особено, както и да започнеш да си пестиш пари, за да можеш да направиш някои промени по външния си вид добавяйки към него малко по-скъпи аксесоари, които ще ти помогнат жените (поне предпочитаната от теб категория: курви и кифли, защото не ми изглежда като да искаш особено много други категории като начетени и дебели библиотекарки или начетени и пъпчиви фармацевтки с мазни коси) да не те отписват веднага.
    Защо да приеме че е беден и грозен? Може да си бачка някоя работа за 700-тина лева заплата и да си живее нормално, с тея пари може даже да си живее сам на квартира, и да си кани свободно мацката която е решила да му обърне внимание. Колкото до външния вид... живеем в 21-ви век. Има толкова много неща които можеш да купиш за да подобриш външния си вид.

И аз нямах пукнат лев, бях даже на улицата преди време. И аз бях грозник, но направих всичко възможно за да си подобря визията, изрусих се и си сложих 2 обеци на лявото ухо.
    shell station with diesel near me

Другия вариант да си подобри визията е да си направи татуси, да почне да ходи редовно на фитнес за поне година и половина. И да се облича добре много ясно.

До автора, трябва да видя твоя снимка за да преценя какво ти трябва. Съвета който ще ти дам за външния вид зависи от това какво телосложение и лице имаш. Колкото до това че си бедняк, мога да те посъветвам и каква работа да си търсиш ако нямаш никакъв опит итн. По адекватен съвет от моя няма да намериш в тая тема, защото аз съм бил като теб, даже и по-зле.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от wickeduser Виж мнението
    Защо да приеме че е беден и грозен? Може да си бачка някоя работа за 700-тина лева заплата и да си живее нормално, с тея пари може даже да си живее сам на квартира, и да си кани свободно мацката която е решила да му обърне внимание.
    В навечерието на 2020 година в България човек със 700 лв на месец си е буквално в социално слабо положение и най-много да си позволи стая в дома на някоя овдовяла пенсионерка в провинцията. Не знам кое младо момиче ще иска да си представя бъдещето си във връзка с някой, който живее цепейки монетите на 4, за да оцелява. Евентуално би могъл да залъже за кратко някое малко и скромно момиче от дълбоката провинция, което ще е намерил след като го е търсил под дърво и камък докато не издърпа въпросната девойка в града и тя не започне да се оглежда за хора с възможности повече от тези на някой, който фотосинтезира със 700 лева.

Колкото до външния вид... живеем в 21-ви век. Има толкова много неща които можеш да купиш за да подобриш външния си вид.
    Външен вид не се купува. Ако си грозен ще си останеш грозен и с хубави дрехи. Разликата е, че дрехите говорят за стандарта на един човек и е по-вероятно след като стандартът му се е вдигнал, с това като цяло да се е подобрил и успехът му сред жените.

И аз нямах пукнат лев, бях даже на улицата преди време. И аз бях грозник, но направих всичко възможно за да си подобря визията, изрусих се и си сложих 2 обеци на лявото ухо.
    По-скоро си се изпедерастил. Колкото до това, че си живял на улицата, с това няма да се ебавам.

Другия вариант да си подобри визията е да си направи татуси, да почне да ходи редовно на фитнес за поне година и половина. И да се облича добре много ясно.
    Татусите върху смотан човек няма да му помогнат. Визията (класически привлекателен вид) или я имаш, или не. С фитнес може и да има някакъв пробив, но единствено, ако е в съчетание с визия. Проста мутра върху горе-долу спортно тяло пак няма да стои естетически добре така както тялото на модел не помага на физиономията на баба Яга да стане по-привлекателна.

До автора, трябва да видя твоя снимка за да преценя какво ти трябва. Съвета който ще ти дам за външния вид зависи от това какво телосложение и лице имаш. Колкото до това че си бедняк, мога да те посъветвам и каква работа да си търсиш ако нямаш никакъв опит итн. По адекватен съвет от моя няма да намериш в тая тема, защото аз съм бил като теб, даже и по-зле.
    А снимката му за какво ти е? Или действително си от другия бряг?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си