Първоначално написано от
TrollFactory
След като си на цели 24 и с 0лев опит, като дори рандом мастии в интернет те отбягват, значи е време да се примириш с горчивите факти, а именно, че си беден и грозен. Съветът ми е да забогатееш или да снишиш критериите си с поне 1000 степени надолу. Не може да не си класически красив (щеше поне да си ебал тогава) и да ползваш инстаграм и да пишеш буквално по твои думи единствено на "симпатични и на скромни и на кифли и на курви"
Симпатичните са красиви. Ако ти не си физически привлекателен, няма шанс хубаво момиче да тръгне с грозен тип, ако той няма поне пари.
Скромните. Не знам какво разбираш под скромни. В мрежите, в които търсиш (инстаграм особено) има основно два типа, които ти овлажняват очите. Такива, които се снимат по курорти и такива, които се снимат на скромни места като тоалетните в мола. А ако всъщност търсиш като цяло из категорията "кифли и курви" (преобладаващата част от инстаграм или от аповете за запознанства) и ги разделяш на симпатични и скромни само условно, то няма защо да се чудиш, че не ти връзва. Особено, ако пишеш на момичета с открити профили и хиляди снимки. На тях самочувствието им е до небесата, защото чикибойци като теб им пишат през 5 минути, нима очакваш, че ще се спре да пише на отчаян тип, който като същински Дон-Жуан й пише колко е красива и дали иска да се запознаят? Това са момичета, които ще ти отговорят, ако видят класически красив ебач или богаташ (разбирай снимки по курорти, снимки със скъпи коли, луксозни аксесорари и прочее), а не са момичета, с които просто да си пишете за нещата от живота. Знам как очакваш някоя "кифла или курва" както сам се изрази, да се развълнува от вълнуващите неща, които искаш да й споделиш от личния си живот като например това, че си сутринта си закусвал с пържени яйца и на обяд на работа си ял дюнер, но тези жени, към които си се насочил в мрежите като инстаграм са главно златоръсачки, а не хора, с които да си пишеш тези дълбоко проникновени изповедени за това какво ядеш, колко интересен пич си и за девствеността, която не можеш да загубиш и смяташ, че момичето отсреща ще оцени истнският теб и ще ти пусне. Истинският ти в момента си беден, грозен и отчаян. И трябва да си смъкнеш критериите и да започнеш да ходиш по проституки като за начало, за да набереш кураж, че жените не са нищо особено, както и да започнеш да си пестиш пари, за да можеш да направиш някои промени по външния си вид добавяйки към него малко по-скъпи аксесоари, които ще ти помогнат жените (поне предпочитаната от теб категория: курви и кифли, защото не ми изглежда като да искаш особено много други категории като начетени и дебели библиотекарки или начетени и пъпчиви фармацевтки с мазни коси) да не те отписват веднага.