- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен
Здравейте
Искам помощ или по скоро съвет!
Влюбен съм в едно момиче от 2 години,! Видяхме се на един концерт преди 2 години и от тогава не сме се виждали!
Не съм й го казвал, защото съм срамежлив и прителснителен, но си пишем когато имаме време, тоест общи приказки!
Преди 5 седмици(края на месец Май) и пратих един колаж от мен за нея със нейни снимки, за да й покажа по някакъв начин, че си падам по нея, не посмях да й кажа,а колажа много й хареса!
Аз съм на 19, тя е на 20!
Въпросът ми е, че вече не мога да крия, искам да си разкрия чувствата към нея и да й кажа вече!
Дайте ми съвет как да й го кажа?
Искам сериозни мнения и без бъзици и ебавки! Моля Ви!
Последно редактирано от Petar333 : 07-05-2019 на 07:26 Причина: редакция
Някой да изрязва и да прави колажи от снимки на момиче, с което не се е виждал от цели 2 години. Това е много creepy. Аз даже настръхнах докато четях историята!
Сега видях и мненията на този потребител. Изглежда малко по-legit, защото в другата негова тема пита как може да прави секс с 14 годишно момиче. Твърде неадекватен е, за да е фейк. По-скоро е retarded и с някакви проблеми в развитието.
Последно редактирано от TrollFactory : 07-05-2019 на 09:23
" Сега видях и мненията на този потребител. Изглежда малко по-legit, защото в другата негова тема пита как може да прави секс с 14 годишно момиче. Твърде неадекватен е, за да е фейк. По-скоро е retarded и с някакви проблеми в развитието. "
Профила ми беше хакнат преди година, заради това има теми, които не са мое дело!
Моля ако имате отговор, дай някакво мнение!
И да си влюбен рано или късно ще ти мине. Не се съпротивлявай.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тъкмо тези истории правиха профила ти да изглежда малко по-legit, но щом ги отричаш, значи току-що призна, че изобщо не си legit. Бил хакнат. Да-да! Някой ще отделя време, нерви и ресурси, за да хаква профил с 2 мнения!Това елементарно ваше алиби току-що удебели и подчерта първоначалното ми мнение, което явно не трябваше да редактирам, а то беше именно, че вие сте фейк и сте част от екипа на тийнпроблем.
Колко ли още спящи фейкове има?
Последно редактирано от TrollFactory : 07-05-2019 на 11:29