- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форона омре
Вече даже и клошарника е празен. Рип
Не е умрял. Просто е подложен на по-засилен администраторски контрол. Пробвай да напишеш някаква по-груба обида и до час-два коментарът ти ще бъде редактиран или изтрит. А, да - не е за пренебрегване липсата на хора. Няма как да се пише от 5 човека с постоянно присъствие. Ние не сме психари, че да пишем и да си отговаряме сами.
Наистина форума е умрял. Той така или иначе си умираше, просто админите решиха, че е време да ускорят процеса.
Да форума го няма. Аз вече напуснах, останаха фейкове да правят странни теми и нормалните потребители да се оплакват що за пустиня е станал този сайт..
Над смълчаните полета,
пеят траурни звънчета,
черна катафалка мина,
форумът почина!
Дзън-дзън-дзън-дзън, дзън-дзън-дзън-дзън - форумът почина !
Вчера пак във два раздела,
фейк си пуска нова тема,
номерът му май не мина,
оказа се админа!
Дзън-дзън-дзън-дзън, дзън-дзън-дзън-дзън - оказа се админа !
Модератори глупаци,
бачкат като кон с капаци,
щом са взели те парите,
де са юзърите!
Дзън-дзън-дзън-дзън, дзън-дзън-дзън-дзън - де са юзърите !
Здравей Дуци!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ей едно време имаше с кого някоя псувня да обмениш, сега нищо
Форона омре в момента, в който се смениха шефовете. RIP.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Омре, я! Са и аз като престана да публикувам теми и коментари, и започна само да го следя - ще бъде и забравен, поради неактивност..