- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъркам ли някъде?
Здравейте,
Ще се опитам да бъда кратка.
Запознахме се преди месец. Запозна ни една наша обща приятелка. Когато се запознахме той много настояваше да излезем, а пък на мен ми беше все тая дали ще излезем или не, дори не исках особено, тъй като тогава тъкмо приключвах предишната си връзка и не ми беше до нови срещи и нови приключения. Моята приятелка ме обеди да изляза с него, за да се разсея и да не мисля за вече бившия си. Излязохме, всичко беше наред, разходихме се, поговорихме. Почувствах се щастлива отново и започнах да си мисля за него. Излязохме втори път и той направи така, че да го целуна. След това каза, че аз съм си го просила и всичко е станало заради мен и че си има приятелка, която учи в Англия и я чака всеки момент да се върне и иска да бъде "чист" пред нея. Същевременно започна да ми обяснява колко съм красива. Също така каза, че иска да прави секс с мен, но само един път и след това да си останем приятели. Изкара нещата така, че все едно аз съм лудо влюбена в него, защото му споделих, че съм го харесала. Спря изведнъж да ми пише, започна да се държи леко грубо. Само аз го търсех до скоро, но вече спрях, защото виждам, че явно съм излишна. Според вас така ли е? Какво иска от мен, освен да спи с мен? Може би да се подиграва с мен, защото му е скучно без приятелката му?
На мен ми е тъпо не само заради това, че го харесвам, а той очевидно не, а и заради това, че се оставям да се гаври с мен и сякаш съм безсилна да направя каквото и да е...
Благодаря за отделеното време.
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3