.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Мнение ако може

Здравейте,
    Има едно момиче с което си пишем в интернет вече 2 седмици, говорили сме си както за сериозни неща, така и за пълни тъпотии и глупости всеки ден и утре ще се виждаме най-после. Качва обаче някакви супер депресарски песни дето са пее за любов и т.н и някакви тъпотии и се чудя дали има гадже в момента или е имала до скоро,но както и да е не това е проблема...Не съм глупав имал съм приятелки просто всяко момиче си е различно и искам да знам какво мислите за подхода ми спрямо това конкретно. Измислил съм супер забавни неща за правене , които найстина не е правила до сега. Как ви се струва да излезем 3-4-5 пъти, като за това време хем ще се опознаем още по добре, хем ще правим споменатите нови неща и там някъде на 4-5 ден да я попитам дали иска да сме заедно, но не с думи а направо я целувам и ще видим реакцията й. Пък и ако нямаше интерес нямаше да си пишем толкова много време нали така ?
    Благодаря

Дръж се достойно и всяко избързване не води до нищо !

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от milioni123 Виж мнението
    Как ви се струва да излезем 3-4-5 пъти, като за това време хем ще се опознаем още по добре, хем ще правим споменатите нови неща и там някъде на 4-5 ден да я попитам дали иска да сме заедно, но не с думи а направо я целувам и ще видим реакцията й.
    От къде си толкова сигурен, че след първия път изобщо ще има следващ?

Пък и ако нямаше интерес нямаше да си пишем толкова много време нали така ?
    Не е казано, че трябва да има сексуален интерес към теб, за да си пишете. Тя може и с още 4-5ма като теб да си пише. И от къде е тази твоя самоувереност? Та ти дори не знаеш елементарни неща за нея като например дали си има или си е имала някой скоро, или не.

Съветът ми е да се видите възможно по-бързо преди да е свикнала, че си някакъв смотан чатър, който играе майнкрафт по цел ден и още на първата среща да си я питаш директно какво смята за теб. Няма смисъл да протакваш 3-4-5 срещи и да те friend zone-нне като някакъв тъпак.
    Последно редактирано от TrollFactory : 08-26-2019 на 13:28

Изобщо не съм сигурен, че ще има втори път, просто казвам АКО всичко върви добре-АКО. Ти откъде разбра дали съм смотан чатър и дали играя майнкрафт или не ? Ти пък ще ми кажеш какво знам за нея или не. Пф

Попитах ако всичко върви добре на коя среща е най окей да я попитам дали иска да сме заедно или не, именно за да не ме френдзоунне............... Не да ми се правиш на философ кой кво знае, кой кво и дали играе и такива подобни буллшитс

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Изобщо не съм сигурен, че ще има втори път, просто казвам АКО всичко върви добре-АКО. Ти откъде разбра дали съм смотан чатър и дали играя майнкрафт или не ? Ти пък ще ми кажеш какво знам за нея или не. Пф
    Попитах ако всичко върви добре на коя среща е най окей да я попитам дали иска да сме заедно или не, именно за да не ме френдзоунне............... Не да ми се правиш на философ кой кво знае, кой кво и дали играе и такива подобни буллшитс
    Съобразвай се с това, че е хубаво да признателен и благодарен и да уважаваш помощта и вниманието, което ти отделят непознати за твоите тъпи проблеми! Като се смяташ за толкова голям играч, нямаше нужда пишеш. Философствай си сега сам, неразбран и friend zone-ннат с патка в ръка, играчо!
    Последно редактирано от TrollFactory : 08-27-2019 на 11:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си