- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъркам ли някъде?
Не съм се засегнала, нито очаквам, че ако си легна с него ще бъде с мен.
НЯМА ДА СИ ЛЕГНА С НЕГО ЕЙ ТАКА.
Не се държа леко със сигурност, той може би грешно приема сигналите ми. Казах му, че го харесвам и че няма да му пусна много точно и ясно. Относно "приятелката му" (Ако изобщо има такава), той сам ми каза, че тя си има други там. (Което пък ме навява на мисълта, че иска да и го върне). Тяхната връзка отдавна е развалена. Той е нахален, говори масово на момичетата по този начин.
Исках да споделя с някой, който не ме познава, точно за да чуя обективно мнение, но не и нападки, защото ми се стори, че се опитваш да ме изкараш еднодневка без да съм такава.
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Няма нужда да пишеш с главни букви. Така няма да изглеждаш като по-права. Освен това така става много по-ясно, че хем няма да си легнеш с него просто ей така, хем все пак си склонна да си легнеш веднага стига това да стане при някакви условия като например да ти обещае, че ще имате връзка. Значи все пак щеше да си легнеш с него, ако те беше излъгал. Така че и това е равностилно на това да си легнеш с него "ей така".
Виж, едно са сигнали, а съвсем друго е да му го кажеш "много точно и ясно". Прави разлика между двете неща. Как по-точно е протекъл този разговор, в който си му го казала, че няма да му пунсеш? Защото, ако е било със "сигнали" значи съвсем не си била толкова смела и постъпила според някакво достойнство каквото се опитваш да ни представиш, че имаш тук.
Ти няма как да бъдеш сигурна какво е развалено и какво не след като не я познаваш. Така че нямаш оправдание с това той какво ти е бил казал. В ситуацията ти си се занимаваш със зает мъж. Освен това той нямаше да твърди, че иска само секс и никога повече да не те види, след което, ако не държеше все пак на момичето, с което ходи. Отново нямаш оправдание и освен това след като казваш "говори масово на момичетата по този начин" индиректно казваш, че е някакъв курвар и теб това не те притеснява. Тогава какво говори това за теб?
Еми то тези, които те познават едва ли ще ти кажат в очите, че си еднодневка, така че съвсем естествен е инстинктът ти да търсиш обективното мнение някъде другаде сред непознати (като например тук). Тогава защо се сърдиш на това, че тази дума е била вметната за твоята ситуация. Нима не е обективното мнение, което, ако имаш капацитет ще перефразираш в съвет, от който да измъкнеш много добра поука както за текущата ти ситуация, така и за напред в живота? Не се захващай да влизаш в отбранителна позиция. Няма смисъл. Просто това е моето мнение. И съм сигурен, че и много други ще го разберат.
Разговора протече по следния начин:
Той: ''Много ти се радвам и се радвам, че съм с теб, а не с мацка като моята приятелка. ''
Аз: ''И аз те харесах, но не искам да избързваме''
Той: "Аз бих те разцепил от секс, но за момента не търся нищо друго''
Аз:" Не мисля, че би се получило. Не съм от този тип момичета, които биха преспали с някой за един път''
Той:'' Е, тогава нека си останем приятели. "
Има как да бъда сигурна, не за нея, а за него, че я прецаква и тази връзка не може да бъде връзка. Дори и тя да не е такава, каквато я описва той е такъв и рано или късно тя ще разбере и ще го остави, т.е. връзката им не е никаква връзка.
Под" ей така" визирах, не че бих легнала с него дори и да ме излъже, че ще имаме връзка, а че няма как да се случи без да съм сигурна в него, че например е започнал да държи на мен по някакъв начин. Ако се опитва да ме лъже, това ще се усети и пак няма да му се получи.
Приех го като съвет, не се сърдя, просто казвам, че не съм еднодневка.
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Не ми се обиждай пак, но силно се съмнявам. Ще подчертая в червено на какво да наблегнеш в отговора ми, за да не се засягаш пак.
На какво толкова ти се е радвал при положение, че е искал само секс? Или нещо друго "по-така" сте правили, което да го радва. Следващите редове някак си подсказват малко какво.
Да избързате с какво? За да кажеш нещо подобно на мен ми изглежда в този момент вече си му седяла в скута.
Такова откровение не е casual talk, а е било след някаква предпоставка. Сигурно, както вече предположих, вече си била в скута му и сте се натискали.
Не си от този тип, но забивките не пречат...
Да, пука му на него за приятелства. Би те потърсил само за секс. И това трябва да ти е ясно.
Ясно е, че ще искаш да оставиш съвестта си чиста, но щом не иска да я оставя, а от теб иска само секс, значи аргументът ти, че това не е никаква връзка е невалиден. Очевидно в теб намира само момиче за креватни забавления. Това е суровата действителност. А ако това "имам си приятелка, но ти си по-специална" е трик, чети по-надолу.
Ти сериозно ли си въобразяваш, че някой ще започне да държи на теб още от първа среща и при това, когато на всичкото от горе ти заявява, че е обвързан. Т.е. дори да не е, това му е двойна застраховка да не си въобразяваш, че някакви филми биха се получили между вас.
Дали те лъже или не няма никакво значение, защото целта му още от самото начало е била само да те мине. Унижението би си останало за твоя сметка, ако се съгласиш да се видите пак, защото така както ги разиграва ситуациите, всичко сочи, че този е изкусен чукач и номерата му "имам приятелка, но ти си по-специална..." и "нека си останем приятели, за да се видим пак..." допълвайки (той) в мисълта си "ако ми се навие тогава, значи ми е паднала със сигурност в ръчичките и ще я муш-муш...". От теб си зависи колко смяташ, че ти е цената и дали тези плейбойски номерца те устройват.
Последно редактирано от TrollFactory : 08-27-2019 на 08:31