.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova Виж мнението
    Разговора протече по следния начин:
    Не ми се обиждай пак, но силно се съмнявам. Ще подчертая в червено на какво да наблегнеш в отговора ми, за да не се засягаш пак.

Той: ''Много ти се радвам и се радвам, че съм с теб, а не с мацка като моята приятелка. ''
    На какво толкова ти се е радвал при положение, че е искал само секс? Или нещо друго "по-така" сте правили, което да го радва. Следващите редове някак си подсказват малко какво.

Аз: ''И аз те харесах, но не искам да избързваме''
    Да избързате с какво? За да кажеш нещо подобно на мен ми изглежда в този момент вече си му седяла в скута.

Той: "Аз бих те разцепил от секс, но за момента не търся нищо друго''
    Такова откровение не е casual talk, а е било след някаква предпоставка. Сигурно, както вече предположих, вече си била в скута му и сте се натискали.

Аз:" Не мисля, че би се получило. Не съм от този тип момичета, които биха преспали с някой за един път''
    Не си от този тип, но забивките не пречат...

Той:'' Е, тогава нека си останем приятели. "
    Да, пука му на него за приятелства. Би те потърсил само за секс. И това трябва да ти е ясно.

Има как да бъда сигурна, не за нея, а за него, че я прецаква и тази връзка не може да бъде връзка. Дори и тя да не е такава, каквато я описва той е такъв и рано или късно тя ще разбере и ще го остави, т.е. връзката им не е никаква връзка.
    Ясно е, че ще искаш да оставиш съвестта си чиста, но щом не иска да я оставя, а от теб иска само секс, значи аргументът ти, че това не е никаква връзка е невалиден. Очевидно в теб намира само момиче за креватни забавления. Това е суровата действителност. А ако това "имам си приятелка, но ти си по-специална" е трик, чети по-надолу.

Под" ей така" визирах, не че бих легнала с него дори и да ме излъже, че ще имаме връзка, а че няма как да се случи без да съм сигурна в него, че например е започнал да държи на мен по някакъв начин.
    Ти сериозно ли си въобразяваш, че някой ще започне да държи на теб още от първа среща и при това, когато на всичкото от горе ти заявява, че е обвързан. Т.е. дори да не е, това му е двойна застраховка да не си въобразяваш, че някакви филми биха се получили между вас.

Ако се опитва да ме лъже, това ще се усети и пак няма да му се получи.
    Приех го като съвет, не се сърдя, просто казвам, че не съм еднодневка.
    Дали те лъже или не няма никакво значение, защото целта му още от самото начало е била само да те мине. Унижението би си останало за твоя сметка, ако се съгласиш да се видите пак, защото така както ги разиграва ситуациите, всичко сочи, че този е изкусен чукач и номерата му "имам приятелка, но ти си по-специална..." и "нека си останем приятели, за да се видим пак..." допълвайки (той) в мисълта си "ако ми се навие тогава, значи ми е паднала със сигурност в ръчичките и ще я муш-муш...". От теб си зависи колко смяташ, че ти е цената и дали тези плейбойски номерца те устройват.
    Последно редактирано от TrollFactory : 08-27-2019 на 08:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си