- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъркам ли някъде?
Не ми се обиждай пак, но силно се съмнявам. Ще подчертая в червено на какво да наблегнеш в отговора ми, за да не се засягаш пак.
На какво толкова ти се е радвал при положение, че е искал само секс? Или нещо друго "по-така" сте правили, което да го радва. Следващите редове някак си подсказват малко какво.
Да избързате с какво? За да кажеш нещо подобно на мен ми изглежда в този момент вече си му седяла в скута.
Такова откровение не е casual talk, а е било след някаква предпоставка. Сигурно, както вече предположих, вече си била в скута му и сте се натискали.
Не си от този тип, но забивките не пречат...
Да, пука му на него за приятелства. Би те потърсил само за секс. И това трябва да ти е ясно.
Ясно е, че ще искаш да оставиш съвестта си чиста, но щом не иска да я оставя, а от теб иска само секс, значи аргументът ти, че това не е никаква връзка е невалиден. Очевидно в теб намира само момиче за креватни забавления. Това е суровата действителност. А ако това "имам си приятелка, но ти си по-специална" е трик, чети по-надолу.
Ти сериозно ли си въобразяваш, че някой ще започне да държи на теб още от първа среща и при това, когато на всичкото от горе ти заявява, че е обвързан. Т.е. дори да не е, това му е двойна застраховка да не си въобразяваш, че някакви филми биха се получили между вас.
Дали те лъже или не няма никакво значение, защото целта му още от самото начало е била само да те мине. Унижението би си останало за твоя сметка, ако се съгласиш да се видите пак, защото така както ги разиграва ситуациите, всичко сочи, че този е изкусен чукач и номерата му "имам приятелка, но ти си по-специална..." и "нека си останем приятели, за да се видим пак..." допълвайки (той) в мисълта си "ако ми се навие тогава, значи ми е паднала със сигурност в ръчичките и ще я муш-муш...". От теб си зависи колко смяташ, че ти е цената и дали тези плейбойски номерца те устройват.
Последно редактирано от TrollFactory : 08-27-2019 на 08:31