Ох много е сложна моята.
Моя приятел е студент и сега през лятната си почивка по цял ден няма какво да прави. Аз за жалост съм на работа и не мога цял ден да бъда покрай него. Той се е запознал с 4 момичета (да, момичета са 7-8-9 клас). Всеки ден е с тях. Не мога да го видя вече. Все път щом се видим започваме да се караме заради тях и всичкото отгоре че понякога не зарязва заради тях Пробвах да излизам с тях да мога поне заради него да се разбирам с тях. Какво да се разбирам. Свършвам работа искам да изляза на спокойствие да си поговоря с някой. Какво говорене бе братче детска градина крещи се, обикаля се, говорят за някви неща и то поне да говореха на български, а то някаква комбинация от английски и български. Полувината изречение на английски другата на каквото дойде. Нямам какво да си кажа с тези момичета.
Говорила съм с моя приятел, дори не иска да ме чуе. Отговора му е "Не може винаги да става на твоята". 1 месец излиза с тях и вече аз не изсържам. Абе поне да дойде като мъж "Ей аз с тебе нямам какво да си кажа не ми е приятна компанията ти съжалявам". Днес уж щеше да ми отдели деня само за мене. Добре направи го. 50% скандали по тема новите, 40% мълчане и блеене и 10% сме си говорили за нещо нормално. Преди не млъквахме карахме се но след 15 минути пак се разбирахме.
Кажете ми какво да правя. Да се преструвам, че ги харесвам и да лицемернича за да бъда до приятеля си или да го оставя да си блъска главата както знае и да си търся ко да правя.