.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Gre33en Виж мнението
    Благодаря ви за отговорите,

Заради факта,че ме е срам да я попитам да излезем не съм мъж така ли? По такава логика ли се определя мъжествеността?

Добре да кажем,че сте прави. Какво би било рационално да се направи в такава ситуация с това или с друго момиче за в бъдеще?

Ето аз съм срамежлив и не мога очи в очи да завържа разговор в който да заговоря момиче и да и предложа да излезем, за това опитах през соц. мрежи с цел да се отпусна(ако мога така да се изразя..)
    Как да променя в себе си??

Защо не пробваш сайтовете за запознанства? Аз ти препоръчвам zapoznalnik, с мойта се запознахме там.

Ще ти отнеме време и поне няколко срещи (това може да значи всичко между един месец и година), за да започнеш да схващаш какви са неписаните правила на този начин на запознаване. Ако искаш, чети допълнително, в нета е пълно с инфо как да подходиш най-добре.

След като се поразчупиш малко, ще започнеш отначало с нов подход, и тогава е почти сигурно, че ще имаш успех. (Успех означава дълговременна връзка, по-задълбочена и водеща до промяна в личността ти.)

Повярвай ми. В днешно време този начин за социализиране работи доста.

Здравейте, имам следния проблем - много харесвам едно момиче с което сме в обща компания, но когато съм с нея напълно блокирам и не знам какво да й кажа, освен някоя глупост, която звучи супер тъпо и неестествено
    Даже напоследък започнах да я избягвам, защото предпочитам това, отколкото да ме помисли за тъп или скучен
    Много е странно, защото с никой друг нямам този проблем!
    Чувствам се ужасно, много моля ако някой може, да ми помогне как да разчупя тази ситуация

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си