Не виждам защо ме нападате, след като забележката ми е истинна. Естествено че ще пиша, но когато имам време за това.

Добрее... ето друга полу-забележка полу-коментар.

За истинско четене за сатанизъм не може да се говори, защото сатанизмът е пирамидална структура, точно както масонството, което всички добре познавате. Това означава, че на всяко "ниво на посвещение" се научава нещо различно за сатанизма, което е невярно и няма общо с онова, което върхушката в йерархията изповядва като свои разбирания.

Ясно е, че поне няколко човека тук са чели нещо за съдържанието на сатанизма. Но както някои отбелязаха, тези точно известните материали за сбора от философии в сатанизма дефакто се свеждат до една критика на християнството (това се подава на "външните нива").

Ако повечето от вас са чели "критика на християнството", то някой чел ли е, всъщност, критика на сатанизма? Би било полезно, защото за да се напише сериозна критика на сатанизма, трябва да се проведе задълбочено изследване - много по-задълбочено от цивилния интерес на лаика любител, каквито сме всички ние тук.