Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Защо ве, затова, че вярвам в Бог ли ве.

Що сега това твое мнение не го самодокладваш на модераторите или всичко в него е наред?
Иначе ходиш там да им мрънкаш.
Първо, не е заради това в какво вярваш, а заради начина ти на водене на разговори. Ето, нека ти обясня:

Аз определям хората и въпросите им на които отговоря.
Добре де, аз пък виждам, че ми отговоряш въпреки, че е със спамерски мнения. Следователно си определил да ми отговориш поне някак си, но защо вместо да се постараеш с 1 хубаво мнение, ти пишеш 10 неадекватни мнения, съвсем умишлено наопаки на това, което те питат. Питай поне 10 души от форума (въпреки, че толкова редовно пишещи тук отдавна май няма) какво мислят за теб и може би, ако 90% не ти симпатизират на мненията (което е очевидно и тук) ще разбереш, че трупането ти на мнения по такъв начин все повече смъква репутацията ти тук. А можеше ли да ми отговориш по същество след като съм ти дал точно от библията текстове? Можеше! Поне други християни биха опитали и биха се получили интересни отговори. Какво пък щеше да стане, ако ми беше отговорил?

Друг е въпроса, че не си правя големи усилия да пиша, защото целта изобщо не ми да ви правя християни.
Първо, тук никой не е сатанист, нито пък хардкор християнин (освен теб, въпреки че за мен си фейк дори в това отношение). Второ, от огледалната позиция, да не би да смяташ пък, че другите тук си даваме някакви усилия специално с цел е да конверитраме някого? Аз например си давам "усилия" да пиша тук не от желание да променям някого, а просто, защото комуникацията ми харесва. Ти тук очевидно не се стараеш да комуникираш с никого, а идваш всеки ден само, за да пльоснеш някакви рандом дебилизми в темите за православието и либерализма, явно с убеждението, че някой ги чете, а ти едва ли не събуждаш този някой с тези присвоени наготово агитации, но нямаш никакво желание за лично мнение в защита на тези взети от някъде твои мнения. В останалото време влизаш в хубави теми като замисъл като например тази, за да ги съсипеш с някакви твои рандом дефекации "по християнски" първоначално провокирайки, а после тролейки още от първото предизвикателство дори и да е съвсем доброжелателна реплика чакаща простичкото мнение теб колкото да стане интересна дискусия...

Нямам амбиции в тоя форум, затова не ми се пише, нямам стръв. Тук таме се появи някой интересен за мен човек, където ми идва някакво вдъхновение. Може би откакто съм тука това са 2-3 човека, но и заради тях си заслужаваше.
След като според теб не си заслужава да си тук и да водиш разговори със сега присъстващите, редно е да спреш да пишеш. Нали те не си заслужават? Защо ги провокираш изобщо?

Изобщо за мен тоя форум е някаква моя суетичка малка, а това че съм в него е по-скоро проява на някакво моя слабостчица, не знам.
Не разбирам защо ползваш тези дразнещи умалителни. Ако чуя някой на живо нещо горе-долу като това изречение не знам какви изводи ще си направя за него и дали ще го отразявам повече някога на сериозно...

И тука идва някой да ми държи сметка и някакъв тон. Друг пък идва със заповеден тон да ме изгонвал. Пхаххаа.
Ако не беше дразнител, може би щеше да получиш друг тон. Не виждам някой в тази тема, който да говори с другите с такъв тон освен към теб, така че помисли си защо се получава това.

Някакви заядливи въпроси, амбициозни, надути, някакъв надут тон. Какво да ти кажа. Ми не ми създаваш стимул да ти отговарям, даже ме мързи да ти четна постовете, виж при други хора ми е интересно да ги чета. Ся не се обиждай, просто има хора дето ти е готино и дето не ти е интересно, нормално е, не е нещо лично към тебе. Даже понякога и ти казваш нещо дето ми става интересно - например там дето говореше за конспирацията с Космоса и Луната.
Не се обиждам. Аз също не чета твои постове, освен ако не ми се набуташ случайно както сега пред очите. Виждал съм от другите, че с теб комуникацията е трудна, така че и аз не знам какво ли си мислех очаквайки адекватен отговор от теб.

Не казвам че съм някакъв капацитет, напълно ми е ясно, че християнството и супер провокативна тема и няма да бъда пожален. Но нямам амбиция да се доказвам, така че мога да си позволя и да не отговарям нито да пиша фермани.
Никой тук не изисква, нито пък очаква да си капацитет по която и да било тема. Въпросът е защо нямаш желание за нормално общуване с другите? Да изразиш позиция, да дадеш пример, ако ще пък и не докрай задоволителен, но поне релевантен към въпросите към теб. Можеше ли да ми отоговиш по-адекватно? Можеше. Защо не го направи? Някога лош ли съм бил към теб? Ако е лично отношение, ок. Но това не прави въпросите невалидни. Все пак можеше да се опиташ да им отговориш опитвайки се да е сериозно. Иначе мненията ти губят каквато и да била стойност студ. Равносилни са на това да не си написал нищо. Явно имаш дефицити в опита си в общуването с другите. Опитай се тогава да ги поправиш със съветите, които можеш да извлечеш тук. С времето този проблем ще се задълбочава все повече и повече, а тук получаваш безплатни съвети за корекция на себе си. Всеки нормален и адекватен човек в твоята ситуация би си взимал поуки и би опитвал да се поправи, а не да прави от разговорите с тях абсолютен кенеф както правиш ти.

ПП: Ся има неща дето ги правиш за кеф, има неща в живота дето си някакви сериозни и трябва да си на 6. Форума не ми нещо сериозно. Не знам какво толкова ми се дървите.
Не мисля, че приемаш форума така ненасериозно както го описваш. Та виж си само броя на мненията!