- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатанизъм
Признавам - последните две не ги бях чувал - скролнах много на бързо за какво иде реч и...
Добре тия определения не са ли в основата на много от живите същества по Земята? Има дори буболечки, които отговарят според мен и на четирите параметъра. И буболечките ли са сатанисти (или има и пети параметър - да си и човешко същество)?
Споменаваш, че голяма част от медийния елит в САЩ са прикрити сатанасти.. Добре, след като оцеляването на всяка цена е една от основните определителни черти на съвременния сатанист, то самоубийците сатанисти ли са? Християнството заклеймява себепогубването, същевременно и сатанизмът също - не оцеляваш на всяка цена... Горките двойно преебани хора - в отвъдното нито при добрите, нито сред лошите. А що актриси и певици, актьори и певци в САЩ се себепогубиха - на прима виста - Мерилин Монро, Кърт Кобейн, Майкъл Джексън, Ейми Уайнхаус, Дейвид Карадайн - за този се твърди, че си е отишъл поради сексуална асфикция - човекът е искал да свърши мощно.. Е, успял е. Според мен - повечето медиен състав в САЩ минат ли 40-50 бързо забравят за оцеляването на всяка цена - блъскат се здраво с алкохол, опиати, наркотици и поемат път към Небитието.