Първоначално написано от
ghostuser001
Пиша чрез тел., та затова бях изпреварен. Това долното е за Фузи:
Един истински сатанист не мисля, че се обижда - при все, че не прави разлика между добро и зло.
А ти като претендент за сатанист - следва да отстояваш правотата си и да подхождаш хладнокръвно към всичко написано. А ти се палиш. Защо така? Аз просто написах два телефонни реда с определение за теб. И не мисля, че греша - всичко горенаписано е общо валидно за всеки 1 от 10 тийнейджъри на твоята възраст. Интелигентна ли си - според мен да. Объркана ли си - според мен да. Пубертетка ли си - според мен да. Ако не съм прав за нещо - значи добре си тролила. Ако съм прав - то според мен до 5-6 години ще надраснеш този период. Следя този форум активно от 4-5 години и видях как потребители и потребителки си промениха светогледа не за години, а за месеци, дори дни. Обикновено промяната е свързана при завършване на училище, започване на следване в университет, намиране на постоянна сериозна работа и поемане на повече отговорност и задължения за теб самия, половинката до теб и пред Обществото като цяло.
И не - няма да те питам нищо на лично съобщение. Каквото мислех - написах го. Не мисля, че е обида, макар на теб да ти изглежда така.