.
Резултати от 1 до 25 от общо 397

Тема: Сатанизъм

Threaded View

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ghostuser001 Виж мнението
    Пиша чрез тел., та затова бях изпреварен. Това долното е за Фузи:

Един истински сатанист не мисля, че се обижда - при все, че не прави разлика между добро и зло.
    А ти като претендент за сатанист - следва да отстояваш правотата си и да подхождаш хладнокръвно към всичко написано. А ти се палиш. Защо така? Аз просто написах два телефонни реда с определение за теб. И не мисля, че греша - всичко горенаписано е общо валидно за всеки 1 от 10 тийнейджъри на твоята възраст. Интелигентна ли си - според мен да. Объркана ли си - според мен да. Пубертетка ли си - според мен да. Ако не съм прав за нещо - значи добре си тролила. Ако съм прав - то според мен до 5-6 години ще надраснеш този период. Следя този форум активно от 4-5 години и видях как потребители и потребителки си промениха светогледа не за години, а за месеци, дори дни. Обикновено промяната е свързана при завършване на училище, започване на следване в университет, намиране на постоянна сериозна работа и поемане на повече отговорност и задължения за теб самия, половинката до теб и пред Обществото като цяло.

И не - няма да те питам нищо на лично съобщение. Каквото мислех - написах го. Не мисля, че е обида, макар на теб да ти изглежда така.

Това, че съм (или поне самичка си се имам) за сатанистка, не значи, че нямам право да си запазя позицията. Единствената ми публикация/и, в която наистина съм писала със лоши чувства, беше към hecu2 (за което искрено се извинявам). Не беше на пълно конкретно към теб, hecu (в случай, че четеш това), имах няколко лоши дни и под влияние на емоция си го изкарах на теб, въпреки, че не трябваше. Отново се извинявам. Не мога да се погледна на 100% от страни, ето защо не мога да потвърдя или отхвърля, дали съм объркана или не. Някой от нещата по-горе, които ги мислиш за верни, са защото осъзнах колко е забавно да троля останалите потребители, и тренирайки умението си да 'бия' със думи. През част от времето не действам достатъчно спокойно, все пак е форум, не края на света. Признавам, нямам самоирония и лесно вземам нещата на сериозно. Имайте си в предвид, че не пиша нещата със кое знае каква емоция, получавам реакция време преди да напиша нещо и когато тръгна да си пиша мнението (без случая по-горе) ми е минала реакцията.
    Последно редактирано от anonymous1043668 : 10-12-2019 на 12:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си