- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатанизъм
Ами то какво да очакваш от такава тема?
Едно, че няма една унифицирана дефиниция за това какво е истински сатанизъм и всеки е свободен във фантазията си, второ, че с изключение на hecu2, никой с абсолютно нищо не се постара. Дори авторката не представи някакви "по-така" идеи и така остави него сам да доразвие уж нейната собствена тема с на свой ред свои уж малко "по-така" неща, но така и без да се намери някой, който да ги репликира (аз лично нямах търпението или времето за това), той се отпусна и почна да говори класическите в свой стил неща "ала зона 51, ЦРУ, САЩ, юдо-масонския световен политически и медиен елит (за кратко "магическата" дума "Кабал") до "ела ми в сайта и го прочети" " и всичко останало за каквото се сетиш. И въпреки (или пък вместо "въпреки", "съвсем очаквано") от това, че той забърка толкова много неща в казана, пак нищо не се получи... И така си мисля, че всеки мислещ човек до този момент би се отказал темата в този й вид, освен ако не очаква до степен на фанатизъм, че светът в края на краищата се ръководи от рептили от някое друго измерение. И докато такъв извървява пътя, по който да затвърди личната си убеденост в наличието на тази конспирация, всичко от пиенето на кръвта на уплашени предварително за целта деца, така че в която после да тече пресен адреналин, което правят юдо-масонските елити, за да се живеят по-дълго и да имат власт, та до това, че на северния полюс има вход към друго измерение, му се струва съвсем убедително и правдоподобно... Та някъде между тези редове няма как да не попадне и "Сатанизма"...
Последно редактирано от TrollFactory : 10-16-2019 на 14:27