Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
Не си писал от почти месец, как за отрицателно време се изстреля тук?
Като човек, който се занимава с "изкуство" и предимно с чужденци, има сред тях и деца (10-19 години) и ща или не трябва да се държа приятелски към LGBT общество, защото те са огромна част от хората, които си поръчват от мен рисунки, и така с времето развих начин на мислене който приема такива хора с отворени обятия. Всеки шибан ден наблюдавам деца със сериозни gender identity проблеми и промити мозъци от и интернет, медия, социални мрежи и т.н. дето не знаят на кой свят се намират. Страх ме е да споменавам какви неща са си поръчвали, сещаш се. Много ми е странно за начина по който нормалните хора говорят за тях, а хомофобите са ми даже смешни, осъзнавам, че "тЕ Са гРеШНици", и любимото ми как "Ще ГоРяТ В АдА" , но това са рисковете на професията.
А колкото до християнството, ясно е, че налага със сила, не искам да говоря повече за тях, сатанизмът не е само свързано със проблемите на християнството.
Да не би да си от тези във fiver дето правят рисунки по поръчка? Представям си какви канцерогенни неща трябва да рисуваш ахахахаххаа
Впрочем аз не съм хомофоб и съвсем не ме интересува какво прави един човек в личния си живот.Нито пък ще отрека постиженията и достоинствата на един човек, само защото е джендър. Но в краина сметка, от чисто психологическа гледна точка, това си е ментално нарушение. И когато едно умствено заболяване се пропагандира на държавно равнище, не просто като нормално, а дори като модерно и готино, тогава ме дразни. Хора с различни предпочитания винаги е имало, но това е целенасочена пропаганда с цел деградация.