- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Избор на кола?
1.8 2.0 бензин или дизел? има огромна разлика. За тези пари ще купиш кола на около 13г 16г и не ти препоръчвам автоматична скоростна кутия. Имай предвид,че това са бракувани коли вкарани от чужбина в най-добрия случай и колкото по-сложни са толкова по-скъпи са ремонтите им. Относно марките бягай смело и решително от немските коли. Макар и да са прехвалени и с евтини части в повечето случаи,те често са изцедени до краен предел (кола и жена на късмет се взимали)
Гледай гумите на педали и волана дали са изтъркани или заменяни,цвета на боята вън и вътре. Раздвижете колата по всички видове настилка. Слушайте звуците на предницата.
Включете фарове,мигачи,чистачки и всичко възможно. Всяка неизправно е повод за пазарене.
Цената ще бъде свалена веднъж,но си трай и се прави,че мислиш. Повтаряй проблемите на колата и колко скъпо ще ти струват.
пп
ако има 5 000лв си купи кола до 3000. Ще ти са нужни пари за първоначално обслужване и такси ако е нов внос. Около 600 700лв ти е само регистрацията. И после има обслужване и вероятно ще сменяш и гуми.
Общо взето купуваш ламарина и после даваш два пъти повече пари за ремонти.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.