.
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Threaded View

Важен въпрос

Здравейте, драги дами и господа читатели! Предварително ви уведомявам, че темата не е фейк и аз не съм трол! Да караме по същество - на 18 години съм, девствен допреди няколко дни. С приятелката ми (на 17) преди 3 дни направихме една година и решихме да отидем на почивка. Досега няколко пъти сме опитвали да правим секс с нея - всичко върви точно и когато дойде момента за вкарването, инструмента спада, аз изпитвам страшното напрежение и всичко се проваля. Случвало ни се е 3-4 пъти. Онзи ден в хотела се бяхме приготвили добре, взех презервативи, взех лубрикант, излязохме надвечер и се прибрахме късно. Тоя път имах очаквания всичко да мине по план и бях сигурен. Прибрахме се в стаята, направихме обстановката романтична и секси (приглушена светлина, тиха музика) и започнахме играта. Минахме през прегръдки, целувки и т.н. Обаче по едно време като почнах да си мисля как пак няма да стане нищо и ще се издъня, инструмента пак оклюма (дето се вика от ключ 17 стана ключе 10), аз пак се почувствах отвратително и цялата вечер ми се скапа. Приятелката ми обаче беше силно решена да го направим и след един час на отчаяния и лоши мисли от моя страна (само момчета, които са го изпитвали, могат да се постаят на моето място и да ме разберат), приятелката ми ме нави и някак успяхме да повторим упражнението, този път доста по-успешно. Голяма част от успеха си дължа на лубриканта и готиния му вкус, който направи любовната игра много приятна.. И успях! Най-накрая изгубих девствеността си! Беше ми голям комплекс честно казано, но едва когато надеждата бъде загубена, тогава се случва чудото. Днес също правихме секс и забелязах нещо - като сложа презерватива (честно казано ми е супер неудобен и неприятен) на няколко пъти ми се случва да ми омекне леко и когато приятелката ми почне да стене, моментално се възбуждам психически и той също се втвърдява. Въпросът ми е на какво може да се дължи непостоянната ми и непълноценна ерекция - на това, че още не съм се отпуснал напълно психически и нямам опит, на това, че кондомите малко ми стискат (не ми е нищо уникално като размер - 16см, но просто е по-широк) или на това, че не съм пушач, но тия 3-4 дни с приятелката ми си опъваме по 2-3 цигарки на ден и тютюна може да оказва влияние? Който е стигнал дотук с четенето и има опит в секса, нека да дава мнението си, все ще е полезно!
    Последно редактирано от football_guy11 : 11-04-2019 на 12:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си