Не бях влизала в този сайт от около 5 години, влизам и това е първата тема, на която попадам. И напълно се познах в историята (като изключим бременността)...Вярвам, че нищо не е случайно.
Мила, ти си една чиста и добра душа, която наивно е повярвала на неправилния човек. Виждам, че бая време сте били заедно, това е животът ти и имаш страх от промяната, реакцията на близките, страх от това да промениш изцяло животът си. Знам го!
Има една много важна тънкост обаче. Трябва да се научиш да обичаш себе си повече, да уважаваш себе си. Даваш шансове, чакаш промяна, бориш се за една връзка и обичаш за двама...но от мен да знаеш мъж научиш ли го на шансове, той си мисли, че никога няма да си тръгнеш..дори да го отрича, подсъзнателно си му втълпила, че ще търпиш всяко едно нещо. НЕ! Скоро ще имаш дете, едно създание, едно твое творение и то е по-добре да живее в мир и доброта, макар с 1 родител.
Знам, че е страшно, но действай. Веднъж погледнеш ли себе си с любов, с вдъхновение, със светлина към бъдещето ти/ви, със сигурност ще искаш да се измъкнеш от тези обиди и нападки. Едва ли би искала детето ти да изпитва негативни емоции, чувства като вина, да не говорим за стреса и то в ранна детска възраст...
Колкото и да изпишем тук, ти сама трабва да се чувстваш готова да го направиш! (Аз се подготвях за промяната година)
Бъди силна, ти знаеш кое е най-доброто, което трябва да направиш и знай, че не си сама! Много жени сме с теб, повярвай ми! И знай, че най-хубавото предстои!
Последно редактирано от HipHopJazzie : 11-12-2019 на 18:36