Здравейте,
Мнооооого отдавна не съм писала във форума, ама сега ще се запиша. Може би темата ще ви се стори тъпа и дефакто може и да е, ама нищо не губя, ако я напиша и пробвам. Та преди 3 години заминах в чужбина за малко, първоначално отслабнах доста, от големия стрес, а после за месец качих около 10 кг, които до ден днешен не съм ги и смъкнала. Хем се движа доста, ходих и на народни танци, кантарът не мръдва. Аз не че особено съм се закъхарила за тези кг де, ама в навечерието на Нова година сметнах, че искам пак да стана колкото преди, а именно 60-62 кг. Аз по-слаба изглеждам отврат, та не мисля повече да свалям. Имам едни 6-8 кг да смъкна, но при мен са видими. Та четох сега за една диета ( а аз ниииикога не съм спазвала диети) диетата е следната: първи ден ядеш едно кисело мляко и пиеш сокът на един лимон. Ако искаш си ги месиш, ако искаш по отделно, когато ислаш тогава ги ядеш/пиеш, просто количеството трябва да е изядено и изпитп за деня. На втория ден е кисело мляко с 2 лимона, на третия с 3 лимона и така до 7 ден със 7 лимона. После може да се направи 1 седмица почивка и пак да се започне диетата или я правиш 2 седмици последователно, но пеосро от втората седмица намаляш лимоните с 1 на ден.
Ако те заболи корем, веднага спираш, не всички могат да понасят всички витамини, а може и язва да се предизвика. Задължително преди лимоновия сок се яде нещо, защото ще си раздразните стомахчетата. По време на диетата се яде както обикновено. Ако искате по-големи резултати се ограничава какво се яде, но задължително се яде! Уж за седмица могат да се смъкнат 3-5 кг, ще видим. Може, ако на някой му е интересно и следи темятса, да кача снимки после. Да видим дали има резултат. Иначе и ще тренирам, няма да чакам само на тези лимонки :Д
А да, вече изядох дневната доза, то било приятно да пиеш сока на лимон, а аз преди го избягвах като дявол тамян :Д