Бооже колко стара и невежа се почувствах. Интересна програма или там каквото точно се води, ще го погледна. Като цяло работя на компютър, а и заради университета също ползвам лаптопа. Та бая прекарвам. Между другото направих си нови очила, реших, че ще пробвам с нови стъкла, че ми писна със старите на цайс къде не мога да ги изчистя, моите ли бяха някви ментета или като цяло са боклуци, ама заради марката струват майка ти и бащс ти, не знам :Д. Обаче си купих едни със специално покритие от синя светлина, лилавеят на всякаква изкуствена светлина или на директни слънчеви лъчи, обаче очите не ме дразнят вече и навън мога да изляза, когато пече силно, и без слънчеви очила, преди това беше немислимо. Като ги сложиш очилата реално има леко потъмняване, което не си личи, ама са супер. Ако някой го интересува, мога да погледна какви са, че сега ме мързи да ставам :Д. А за лягането не съм легнала, не съм заспала, проблемът ми е, че сънувам и премислям всяка една простотия, която ми се е случила или са ми споделили през деня. Ще порасна още малко и ще започна да премислям за какво да се къхаря, ама явно има още време :Д