.
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory

Cool

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Егати и дебила... Наистина разбирането не ти се отдава, ама хич. "Мога да живея с 500лв", не означава, че дохода ми е толкова. Правиш ли разликата между двете неща или да го обяснявам като за някой от Могилино? Това първо.Второ, аз книги не чета, прочел съм основни неща, върху които така или иначе вече съм разсъждавал, защото по начин на мислене си приличаме със Сталин. Книги четат малоумниците като теб, които не могат да размишляват самостоятелно, няма вътрешни противоборства, а само да повтарят нещо вече написано (от друг). А когато съм чел, то е било строго ориентирана литература, а не Уикипедия, както правиш ти. Трето - умствен капацитет имам да те купя и да те продам, макар че няма кой да те купи, освен за домашен любимец, за да ти се смеят децата в семейството - на 3 и на 5 годинки. Пари имам да ида до където си искам. Виж се ти, реализирани гражданино, че по цял ден висиш във форума и не работиш и чакаш мама и татко да те издържат изцяло. Като се бръснеш сутрин (ако се), не ти ли е кофти да се гледаш в огледалото? Безполезен паразит, имащ се за нещо.. Не си представям да имам бизнес или нещо подобно и да не си живея живота, а да убеждавам случайни хора по форумите в нещо. Доста комплексарско е. Или си толкова самовлюбен, че чак сам си си повярвал? Има такъв парадокс, при който измислиците стават част от съзнанието ти и дори сам започваш да си вярваш на тях. Ако е така си достигнал предкрайната фаза. Крайната е самоубийството.

Другарю, много ми харесаха публичните ви самопризнания! По-красноречив епилог просто нямаше как да се получи! Надминахте очакванията ми!

Е, мисля, че няма какво да добавя повече за днес. Оставям ви в делюзиите ви и си лягам много доволен от постигнатото. Такъв пост си е направо окончателна победа за мен! За “публиката” ще останете с този образ от тук насетне и при това собственоръчно подписан от вас, така че вече наистина изкопахте дъното!

Какъв резил стана от вас само!

Последно редактирано от TrollFactory : 05-26-2020 на 23:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си