Да се прочете от RedArmy с повишено внимание!

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
Защо така "неусетно" си изтри поста от вчера: "аз нека си карам чисто новото SUV, пък вие говорете каквото си искате", м? (поразително прилича на "нека карам чисто новото си BMW бегачка и си живея в огромния апартамент в центъра на ЯМБОЛ")
Написах мнението си по-рано през деня преди да прочета темата за онова момче. После по случайност се зачетох в нея и реших, че няма смисъл да ти давам удоволствието да използваш тази част в мнението ми, за ме сравняваш с този или онзи клефук, който се фука с някакво селско BMW и апартамента си на село. Нито съм от Ямбол, нито карам BMW. А какви всъщност са моите притежания също беше излишно да обяснявам на непознати преценявайки, че личната информация, която споделям е малко в повече. А дори и да ти кажа, че колата ми е чисто нова или, че имам няколко апартамента в центъра на София, един от които е с гледката, която виждаш на аватара ми, едва ли ще ми повярваш. За мен е без значение дали някой (най-малко пък ти) тук ми вярва. Не разчитам силата на моите аргументи да бъде подсилена от плямпането на небивалици (поне така за мен изглеждат така всички "аргументи", които някой изхвърля твърди по този начин в интернет, а аз наистина не търся такова внимание) и надуването на дитирамби за социалния ми статус. Само че ти ме провокира и към онзи момент реших, че подобен отговор "би те поставил на място". Сега съжалявам за това, очевидно е създало сума ти грешни впечатления. По принцип обичам темата за комунизма, защото съм колекционер на антики и книги от епохата, но върл противник на някои неща. И определено щях да съм ти интересна "книга", ако умееше да водиш нормален спор, а не беше такъв комлексар, който да превръща всяка тема в анално-хомосексуално-фекална, когато го засипят с твърде много въпроси, на които няма капацитета да отговори.

Нямам висше образование, не ме е и срам от това, не ми и трябва, за да мога да работя това, което искам. На теб щом ти трябва, значи си толкова тъп, че чакаш други да ти наливат акъл и остарели, откъснати от реалността догми.
Затова те и попитах какво ти е образованието. Белким, ако беше поне с бакалавър, може би щеше да познаваш някои основни принципи на това как се води културен диалог/спор. Всичко това беше, за да видя дали предположенията ми, че си малко "под нивото" са правилни. Очевидно не си от живеещите добре в сегашния строй, защото сега личните качества имат значение, а ти не можеш да се продадеш добре. Има умни хора и без висше, това е така. Но ти не си такъв.

Освен това какво работиш? Доволен ли се чувстваш?
Осигурил ли си си работа, от която да си удовлетворен достатъчно? Или си недоволен от живота и "кинтите са малко" и затова "идеята за комунизма" те крепи като форма на религия? Ти нямаш много капацитет за повече в живота си. На 30 си, няма да станеш програмист тепърва. Знаеш и че пари няма как да ти паднат от небето. Може би си даваш и обективната преценка, че допълнително без образование нищо не струваш. И почваш да се ядосваш, че сегашният режим дава предимство на други. А ако беше както беше преди 30 години може би щеше с подходящите качества (близане на най-изпъкналите части на другарите над теб - кратко, точно, ясно и ясно условие за успех в живота) може би щеше да успееш дори без да знаеш английски, което както предположих по-рано ти е голям комплекс, защото заради това по-читава работа няма никога да можеш да си намериш. Яд те е, че имаш познания по руски и никой не ги цени. Звучиш точно като "Киро соца" https://www.youtube.com/watch?v=8ITa-RVge7A , който тук обяснява за това как английския спомага за превръщането на децата в джендъри, а когато руският се е учил задължително нивото ни е стигало до космоса. Ти явно почиваш на същите стари теории за света и как прогнилия запад е все пред скорошен разпад. И така може би ти приляга "русская жизнь" повече, защото животът ти е тъжен и мизерен и поне, ако живееш според тези си разбирания можеш да си намериш доста ясни и успокояващи те причини защо. Просто бягаш от отговорност за личните ти провали и са ти виновни фашистите и буржоазията (въпреки, че социализмът уж ги победе, че даже беше и "победила" идеология до самия "висок социализъм", когато изведнъж (защо ли) се срина навсякъде по света... Спомените от соца са по стените на дома ти. Всичко ти е от "тогава". Енергийно си застинал просто там някъде в сивото и невзрачно минало. Само си виж аватара. Само сърпове, чукове и петолъчки са ти в главата! И душата ти копнее за този призрак на всеобща мизерия. Именно "русская жизнь" е призракът, който витае от близкото минало и с индивиди като теб плаши, че може да се завърне... Повече хубаво правиш с присъствието си от колкото предполагаш, че правиш в името на личната си кауза! Знаеш ли защо? Защото напомняш на всички какво е било и какво не бива да се връща никога повече. Целият социализъм/комунизъм е тъжен и безнадежден като теб!

Ебати дебила Милиони пъти казах - не го познавам този, писал е във форума, аз не съм го виждал и на снимка.
Както и аз не познавам никакъв "господин-ракета Юлиянчо". Приятно ли ти е да си губиш времето да се обясняваш, когато те бъркат с друга личност?

А рускинчето не го мисли - нея има кой да я мисли. За съжаление не е господин-ракета Юлиянчо. Макар че е красавец и мафиот, не може да се отрече :лол:
Ямбол, и този/тази ли аз съм го/я извикал за подкрепа? И той се появи като "рускинчето", нали? Купувам руски тролове, 50ст. на пост
Какво ще стане хипотетично, ако "рускинчето" е фейк или "то"? Тук има повече потребители от колкото предполагаш, които наблюдават поведението на всеки новодошъл (независимо стар или нов) и си създават фейкове, с които да си играят после на много интересни игрички. 30 годишен си. Ще се изложиш после! Да не кажеш, че не съм те предупредил...