.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Стига вече с тоя Харитов или какъвто и да е. Ама като няма какво да кажеш...
    Аз казах много неща, но в последните си постове не съм споменавал никакъв Харитов. Явно предизвикателството да ми отговориш на въпросите за комунизма са били над твоя капацитет и затова отклоняваш темата с нещо старо. И не ме вълнува дали си този или онзи. Коментирах те като съвсем независим герой на форума. Явно се уплаши от точността на описанията ми за теб.

Жалко, че няма никой от старите потребители от по-добрите години на кофата, за да ти кажат много добре кой съм и снимките ми имат ли нещо общо с неговите. А аз дори не съм го виждал и на снимка (!?).
    Ами няма ги, така че остава само твоята дума срещу моята, а всеки вижда, че обясненията ти са неадекватни, а включванията от фейкове, които те защитават са повече от съмнителни и отчаян опит да изглежда все едно, че имаш някаква подкрепа. Точно в стила на ръководството на твоята любима супер сила, която плаща на тролове в нета, за да го залива с пропаганда и фалшиви новини. Това обаче при мен не минава. Имам имунитет към такива нискоинтелектни тактики. Вие “другарите” доказано живеете в лъжи съвсем съзнателно и явно от тази си дълбоко вътрешно душевна обърканост не можете и вие самите да живеете без непрекъснато да лъжете и другите, за да намирате вътрешен баланс.

Ако си прочел заглавието на темата ще разбереш защо "рускинчето се е появило", но ти освен да изсипваш помия, за друго нищо не ставаш, а не можеш и да четеш. В нетрезво състояние явно пишеш ти, а ако ми намериш нещо от моите постове, на което да му личи, че е писано в такова, ела ми се обади, тролчо нещастен.
    “Рускичето” има само 3 мнения, две от които, за да те защищи, а първото най-нескопосаният опит за фалшива свалка, който някога съм чел между тролове в нета. Затова за мен просто няма как ти или алтернативното ти “ти” да сте “адекватени”. Така че няма нужда да ти цитирам нищо. Достатъчен е само примерът от последната страница тук, за да се спукат хората от смях на твой гръб. И дори и аз да съм трол, това не прави аргументите ми за теб невалидни. Не ти харесвам явно, защото те разкривам много успешно и това ти бръкна в психиката.

На всички е ясно, че ти си Грозния, просто не може да има двама еднакви малоумници тук, че се и поддържат даже. И да с Лиза ще се виждаме като ми се оправи крака и ако искаш (ако тя е съгласна), ще ти пратя обща снимка и на двамата. Но после искам ти да дадеш снимка с насраните си гащи. И не и говори на "рускинче", щото е 1000 пъти по-умна от теб. Свободно!
    ХаХа! Окей, щом се самопредизвикваш, нека те видим тогава с “рускинчето”. Нямам нищо против. Заедно в снимка с надпис “За TrollFactory”. Ако случайно е друг трол, а не си ти, дано не пропищиш после. Очевидно си лесен таргет за глупости. Няма начин това да е истинско “рускинче”, така че напразно се правиш на рицар. И да беше, конотацията, която използваш за тази дума едва ли би го възхитила, защото конотацията на същата в моя текст е съвсем друга от тази, която ти вложи като смисъл. Буквално си я обиди. Язък, ако те е “харесала”. Но така или иначе става въпрос за твоето въображение или някой, който открито си се гаври с теб. И в двата случая е забавно. И няма нужда да завършваш речите си със “свободно”, защото не си бил в казармата след като си на 30 (уж). Не си набор, който я е хванал, така че не се прави на голям мъж. Просто е смешно! Бас държа, че си още “по-весел” на живо, с нездраво излъчане на хронично болен саможив колхозник със сериозни затруднения да консумира умерено напитки, които се приготвят на село и демоде стил на обличане (каскет и пуловерите на баба ти) отблъскващ дори и за “опортюнистичните рускинчета”, които търсят европейско гражданство, за което са готови буквално на всичко. ХаХа!

Супер фен Аватара на RedArmy
    Дотук беше с теб и с другия. На хора, които ми пишат за колкозници, каскети, галоши, пуловери, хронично болни и т.н. И това дето го пишеш за семейството ми - в него няма комунисти. Нито са били репресирани от фашизма, нито от социализма. Аз си знам каква е причината. Факт е, че са орали, косили и жънали на ръка - тежък робски труд, имам снимки от това време, а после им докараха чисто нови машини от СССР и Италия (забележи). Ах какви лоши комуняги. Аз го казах някъде по-нагоре - покажи малко уважение към събеседника и тогава ще си говорим, може и не тук. Но не.. Ти си знаеш твоето - галошите, дали са апартамента за заслуги към БКП. Мисли си, че си ме победил, все ми е тая, на мен тоя форум не ми трябва, и без това има само такива кратуни като теб. Айде посочи ЕДИН пост, в който не съм бил готов да споря, но нормално, а не за "чемодани" и "вокзали". За какво да ти се обяснявам. И, в отговор на твой предишен въпрос - да, тя ме разубеди да се занимавам с теб. Аз бях написал много дълъг текст за многовековната борба на човечеството за свобода и мир, и за един по-добър свят, защото социализма не е да се надбягваме и да гледаме в джоба на другия, да се конкурираме и да се прецакваме един друг, а да разберем, че има и по-важни неща от това. И те са напълно достатъчни като основа за добър живот. Разбра ли ме? Не. Видя ли сега защо се отказах. Просто маймуната победи човека, радвай се сега - банани има колко щеш.

Пак послепис - нормално ли е в две аптеки, една до друга, в едната едно лекарство струва 8.50, в тази до нея 19.60? Това е от днес. Ако това е вашата мечта - следвайте я. Нашата не е. А момиче като нея ще срещнеш, когато стана травай.

Ето ти филм, дано ти влезе нещо в тиквата: Capitalism: A Love Story
    Последно редактирано от RedArmy : 05-20-2020 на 22:33
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на RedArmy
    https://www.teenproblem.net/forum/sh...1#post10223178

Те ти тема, да ти се качи IQ-то малко, че сега е равно на това на чехълче
    Почти докрая на темата съм писал, но имаше интересни събеседници, с които си струваше да си говори. Ти си нещастник, също като оня грозния.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си