Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
Стига вече с тоя Харитов или какъвто и да е. Ама като няма какво да кажеш...
Аз казах много неща, но в последните си постове не съм споменавал никакъв Харитов. Явно предизвикателството да ми отговориш на въпросите за комунизма са били над твоя капацитет и затова отклоняваш темата с нещо старо. И не ме вълнува дали си този или онзи. Коментирах те като съвсем независим герой на форума. Явно се уплаши от точността на описанията ми за теб.

Жалко, че няма никой от старите потребители от по-добрите години на кофата, за да ти кажат много добре кой съм и снимките ми имат ли нещо общо с неговите. А аз дори не съм го виждал и на снимка (!?).
Ами няма ги, така че остава само твоята дума срещу моята, а всеки вижда, че обясненията ти са неадекватни, а включванията от фейкове, които те защитават са повече от съмнителни и отчаян опит да изглежда все едно, че имаш някаква подкрепа. Точно в стила на ръководството на твоята любима супер сила, която плаща на тролове в нета, за да го залива с пропаганда и фалшиви новини. Това обаче при мен не минава. Имам имунитет към такива нискоинтелектни тактики. Вие “другарите” доказано живеете в лъжи съвсем съзнателно и явно от тази си дълбоко вътрешно душевна обърканост не можете и вие самите да живеете без непрекъснато да лъжете и другите, за да намирате вътрешен баланс.

Ако си прочел заглавието на темата ще разбереш защо "рускинчето се е появило", но ти освен да изсипваш помия, за друго нищо не ставаш, а не можеш и да четеш. В нетрезво състояние явно пишеш ти, а ако ми намериш нещо от моите постове, на което да му личи, че е писано в такова, ела ми се обади, тролчо нещастен.
“Рускичето” има само 3 мнения, две от които, за да те защищи, а първото най-нескопосаният опит за фалшива свалка, който някога съм чел между тролове в нета. Затова за мен просто няма как ти или алтернативното ти “ти” да сте “адекватени”. Така че няма нужда да ти цитирам нищо. Достатъчен е само примерът от последната страница тук, за да се спукат хората от смях на твой гръб. И дори и аз да съм трол, това не прави аргументите ми за теб невалидни. Не ти харесвам явно, защото те разкривам много успешно и това ти бръкна в психиката.

На всички е ясно, че ти си Грозния, просто не може да има двама еднакви малоумници тук, че се и поддържат даже. И да с Лиза ще се виждаме като ми се оправи крака и ако искаш (ако тя е съгласна), ще ти пратя обща снимка и на двамата. Но после искам ти да дадеш снимка с насраните си гащи. И не и говори на "рускинче", щото е 1000 пъти по-умна от теб. Свободно!
ХаХа! Окей, щом се самопредизвикваш, нека те видим тогава с “рускинчето”. Нямам нищо против. Заедно в снимка с надпис “За TrollFactory”. Ако случайно е друг трол, а не си ти, дано не пропищиш после. Очевидно си лесен таргет за глупости. Няма начин това да е истинско “рускинче”, така че напразно се правиш на рицар. И да беше, конотацията, която използваш за тази дума едва ли би го възхитила, защото конотацията на същата в моя текст е съвсем друга от тази, която ти вложи като смисъл. Буквално си я обиди. Язък, ако те е “харесала”. Но така или иначе става въпрос за твоето въображение или някой, който открито си се гаври с теб. И в двата случая е забавно. И няма нужда да завършваш речите си със “свободно”, защото не си бил в казармата след като си на 30 (уж). Не си набор, който я е хванал, така че не се прави на голям мъж. Просто е смешно! Бас държа, че си още “по-весел” на живо, с нездраво излъчане на хронично болен саможив колхозник със сериозни затруднения да консумира умерено напитки, които се приготвят на село и демоде стил на обличане (каскет и пуловерите на баба ти) отблъскващ дори и за “опортюнистичните рускинчета”, които търсят европейско гражданство, за което са готови буквално на всичко. ХаХа!