Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
То заради това и преди съм го писал, че комунизма е хубава ИДЕЯ, която обаче няма как да се приложи към момента. Може би след хиляди години, ако не сме се затрили.
Да даваш, каквото можеш означава точно да се развиваш, до колкото ти позволяват възможностите. Не всеки има заложби за лекар, инженер, математик, физик или химик. Да, има хора, които нямат голям интелектуален капаитет, но пък примерно могат да мятат чували с въглища. В твоята глава това може и да е унизително, тъпо и т.н., ама реално тези хора са не по-малко потребни от лекарите и инженерите. Такива са им възможностите - това правят, не значи че заслужават по-малко. В тази ИДЕЯ никъде не се включват мързелът и алчността като (основни) човешки черти, така че не се предполага да скатаваш и да гледаш в чуждата паница, а да даваш наистина всичко по силите си. Ако всички се трудят според възможностите си, а не според мързела си, то ще има за всички според нуждата им, но не и според алчността им. Да, може би никой няма да кара Ролс Ройс и няма да има яхта и самолет, ама Мерцедеси ще има за всички.
Подписвам се под това!

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
И къде съм се припознал като, което и да било лице от форума?
Защо така "неусетно" си изтри поста от вчера: "аз нека си карам чисто новото SUV, пък вие говорете каквото си искате", м? (поразително прилича на "нека карам чисто новото си BMW бегачка и си живея в огромния апартамент в центъра на ЯМБОЛ")

Нямам висше образование, не ме е и срам от това, не ми и трябва, за да мога да работя това, което искам. На теб щом ти трябва, значи си толкова тъп, че чакаш други да ти наливат акъл и остарели, откъснати от реалността догми.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
... колекциониращ незаконни оръжия и мечтаещ да живеее във времето на баба си и да е садист в конц лагерите - ето това вече е психиатричен случай. От всякъде беше разбит с аргументи и сега за втори или трети път правиш напъни да внушиш на другите неверни факти. Първо според теб бях грозния, после бях някакъв от ямбол. Сигурно след някой друг пост според теб ще стана и Бойко Борисов.
Ебати дебила Милиони пъти казах - не го познавам този, писал е във форума, аз не съм го виждал и на снимка.
А рускинчето не го мисли - нея има кой да я мисли. За съжаление не е господин-ракета Юлиянчо. Макар че е красавец и мафиот, не може да се отрече :лол: