.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory

Cool

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Имаше преди години тук един като теб... Но ти си доста по-зле. Не му помня ника, но съм го запомнил като разсъждения. Е, ти си доста, доста по-зле. Разбирам много добре термините, да не кажа по-добре и от теб, който ги използваш, но при положение, че могат да се употребят много по-прости думи, ти избираш да звучат като високо-нАучни, за да се изтъкнеш като много умен. Толкова си ми ясен, че си нямаш и представа. Затвори уикипедията и лягай да спиш, че утре маминка ще те събуди да си пиеш топлото мляко с шоколад. В края на тази година може би ще ходя в КНДР, защото съм се записал на Тае-куон-до, а ти ще ходиш при баба си на село, да затваряте буркани с печени чушки.

"семплифицирате" - знам, че можеш да го кажеш и на български, и аз мога. Но ти избра да се правиш на интересен, както винаги. Изчели сме всички статии в Уикипедия и сме много начетени. А че си ги слагаш тези термини където си искаш, ни в клин, ни в ръкав - здраве да е.
    Другарю, явно не сте запознат с думичката “семпъл”. Излагате се! Както казах, необходим е повече от клозетен речник за някои теми. Уви, объркал съм се и ви надцених. Моя грешка. Село си нямам, но ти можеш да свариш зимнина и като за мен, нали си комунист? Варенето на буркани трябва да е нещо, в което обезателно трябва да си специализирал. А за КНДР се съмнявам с 500 лв на месец да спестиш скоро пари за екскурзия до там. Не се изхвърляй така!

Пп. Тотален смях си, но все още имаш шанс да излзеш с достойнство давайки поне някакви малко по-сериозни отговори по темата.

Пп. 2. Тъжна е такава проява на безкапацитетност и огромни дефицити по толкова много теми както от твоя страна и то на 30. Стегни се малко! Прочети малко книги и вкарай малко капацитет в себе си! Тогава може да си поговорим пак. Комунизмът няма да се върне!
    Последно редактирано от TrollFactory : 05-26-2020 на 22:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си