.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Преди 15 и повече години, майка ми имаше Москвич 2140 и съм го карал и аз също, и не помня да е прегрявал някога... Ти, ако имаш личен опит, кажи. Радиатора му е доста по-добър от на Ауди 80, да речем. Ел. стъкла за какво са ми? Че ме мързи да ги вдигна/спусна на ръка ли? Тапицерията му е в пъти по-добра от на западните от едно време. И само да кажа - дай ми пример за западни коли от 60-те, които все още се срещат по пътищата. Съседа под нас имаше Пежо 404, хубав външен вид (за времето си), правеше впечатление, но изкара до 97-98-ма. С Москвича сме си ходили на море доста пъти, отделно, че беше на 200 000км, щеше и още да изкара, ако майка ми не си купи Голф 4, пълен боклук, повече време е бил в сервиза, отколкото е каран, да не говорим за скоростната кутия, диференциала, бутала... Колко още да изреждам, не знам...

П.П.: Пежо 406 е добра кола. БМВ 316i също, но и двете са скъпи за поддръжка, а и са претенциозни към бензина, а на газ палят трудно, дори и да е загрял двигателя.
    Последно редактирано от RedArmy : 04-17-2020 на 22:37
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Волво е от шведска стомана, това обяснява доста неща Там са находищата на руда за инструментална стомана. И без покритие ще изкара доста години.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си