- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Интересно...
Един съвет - не пишете в 4:30 през нощта на бутилка водкаИмах предвид да се сипе направо в карбуратора, когато се пали, така се проверява и дали бензиновата помпа работи. Ако загасне веднага като се изгори чашата бензин - сам знаеш. Иначе Волгата мисля, че беше 69-та, не обърнах много внимание тогава.
Проблема на метановите и на пропановите, най-често е в това, че ги зареждат разни цървули, които не спазват изискванията за допустимо налягане. Нали затова преди години уж говореха, че газстанциите трябва да отговарят на определени изисквания и, че не може бай Мангау, хванат от улицата, да зарежда както и колкото си иска.
Колкото до водкатаПил съм почти всяка марка, просто братовчед ми е гранична полиция и... да
Носи му се всичко. Но като съм на сухо, съм разреждал спирт от аптеката 95%, и пак си се пие
Слагат му нещо, което да мирише на гадно и уж да не става за пиене, ама става, като няма друго. А може и с активен въглен да се пречисти. То реално всяка водка е филтриран спирт, разреден с вода. Тия глупости, дето ги пишат на етикетите "тройно дестилирана, направена от най-качествено жито, отгледано на слънце и разредена с вода от ледените езера на Сибир" са за наивниците
![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.