Моля спешно да ми помогнете, не издържам приятели :( <3
Здравейте, първо да кажа, че искам да остана анонимен, защото ме е срам от това което ми се случва по-точно случи от скоро.
Нека да обясня накратко.
От 14 годишен използвам марихуана, и най-мн спирах за 15 дни, пуша цигари от тогава до днес, използвах от 15 годишен до 17 (Днес) амфети и пико съм употребявал, но не да опитам а си жулех стабилно, цяло лято без причина през деня събираме се прайм купони по 2 3 дни само жулене пиене пушене на цигари и марихуана и така.. като цяло яко наркотици!
А проблема ми е, че превъртяхме 2018 новата година и от сутринта на нова година до днес имам странен шум в ушите! пищене което не се спира. Ходих на лекари, пих хапчета, но нищо не помага
и преди 2 седмици се напушихме с фр и от тогава не мога да мисля, нямам мисъл в главата, защото имам чувстото, че всички ме следят, и каквото и да си помисля, го чуват??? това възможно ли е, или се вкарвам във адския филм. не спя, защото мисля, че се свързват хората с мен и полудявам.. дори сега ме е страх, докато пиша, защото мисля, че ме следят..
Имам проблем "Мисля, че ми четат мислите (всяка една) и ме е страх дори да живея и не мога да мисля правилно вкарвам се във филми със хората, пълна простотия.. а преди бях много умен със самочувствие със скрупули отлично здраве.. дори забравям много неща спомените ми ги няма почти
Моля помогнете, искам да съм напълно нормален както преди. Благодаря предварително хора!