Цитирай Първоначално написано от imaginative7777 Виж мнението
Имам си приятелка, с която сме вече 1 година и няколко месеца заедно, разбираме се перфектно, обаче от няколко дни насам постоянно иска да си върне приятелството със определени момчета, и иска да си пише със тях, и да излиза.
Защо тя ще иска внимание от други мъже, като се разбирате перфектно? Една година не е много време за връзка, но е достатъчно на нея да и омръзне от теб. Секс правите ли,за какво иначе тепърва ще се запознава с други?

Когато я питам какво я е накарало да реши така ми отговаря " Ами не знам" , а аз съм леко ревнив, и в главата ми започват да се появяват всякакви възможни филми, също я питах да не би да не получава достатъчно внимание от мен, но тя отрича.
Много неадекватен отговор от нейна страна. Много добре знае, защо го прави. Съжалявам, че ти го казвам, но по действията на приятелката ти отстрани мяза на мастия, която търси да завърти няколко мъже на пръста си.

Не знам ... казва ми, че просто иска да има и приятели момчета, защото до сега нямаше чак толкова.
Не, но се чудя какво да правя. Също така от скоро се запозна със едно момче във една игра, и не спират да си пишат, тя му харесва всички снимки във фейсбук със ❤️, и казва че го прави само защото и е приятел.
Личи си, че има интерес към други мъже и/или още по-зле - няма вече интерес към теб. Като казва, че са приятели, са демек приятели с привилегии. Кажи и истината, че не си доволен от това, което прави с тоя, ако пак се прави на ударена, просто я зарежи, защото така ще си те мотае колкото си иска.