- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- кУр0навир0с!
Струва ми се, че ти е скучно и си търсиш интрига.Както виждаш, в темата съм писал за последно през март, а в анкетата дори не съм и гласувал. Само по себе си това трябва да ти говори за това дали съм толкова истерясал по този топик.
Всяко чудо като за 3 дни, както се казва. Очевидно измислиха и ваксини (макар и да все още в тестов период), а генералите в униформи, които ни плашеха през пролетта с ежедневни монотонни речи констатиращи броят жертви и заболели отдавна се разпуснаха, че даже и бяха забелязани да почиват по морето, че и се върнаха и си продълижиха със своите обикновени животи извън светлините на прожекторите и обективите на телевизионните камери, които пък си намериха нови звезди с тези протести, а вирусът беше натикан в по-маловажната част от новините.
... Та каквото било било. Животът си продължи по старому все едно вирус няма и не е имало. Хората са почти навсякъде без маски като само старите се пазят по-прилежно, защото са по-наплашени. Младите като традиционно бунтарската част от населението не ползват никакви, въпреки че уж те са най-големите заразоразпространители, защото нямат симптоми. Та те капути не успяха да ги научат да ползват, а пък маски ли ще им налагат? Всички те само чакаха кръчмите и дискотеките да се отворят, че без чака-рака явно не могат да живеят. Ето на, отвориха ги и се пукат по шевовете от месеци (въпреки че уж е голяма криза)!... Сега, дали епидемията беше овладяна, има ли вирус, няма ли, кой ще спечели от всичко това и т.н. ще видим в действителност след няколко години, когато може да се погледне по-отдалеч и по-обективно без толкова емоции върху цялата картина. За сега безсрамно мощно печелят компаниите за доставки като Амазон и шивачите на маски, а конкретно в родината всички работодатели хитреци, които се възползват от мярката 60/40, въпреки че отлив на клиенти по магазините не виждам и всички пълнят кошници => имат пари... Е, самолетните и туристическите компании го отнесоха както и големите мастодонтски бетонни мутро-комплекси по морето, които стояха празни, но последните си го заслужаваха заради това, че превърнаха морето ни в бетонолайноморие...
Колкото до в момента, сега общественото съзнание е заето новите глупости като протестите, новата конституция, връщането на казармата... Ще видим до Нова година още с какви простотии ще ни промиват и сплашват. Може би пак да решат да ни затворят и да ни плашат с генерали, за да постискат властта още малко. От нас нищо не зависи.
Последно редактирано от TrollFactory : 09-03-2020 на 11:45