.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Не се притеснявай, може би всеки някога е имал такива проблеми, включително и аз. Дали заради теглото или заради друго, винаги ще се намери някой тъпанар, който да се заяжда с теб... Просто се опитай да осъзнаеш какво си и колко струваш и не се тревожи за глупости и тъпи хора. Всеки нормален човек би оценил качествата ти, а не би съдил за теб по това, че временно си качила няколко килограма. Ако пък съди - не си заслужава въобще да му обръщаш внимание. Освен това има много момчета, които не харесват слабите кощрамби, включително и аз. Успех и да не ти пука!
    Толкова легитимно мнение от потребител с толкова нелегитимно име и профилна снимка.

В какви времена живеем.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Толкова легитимно мнение от потребител с толкова нелегитимно име и профилна снимка.

В какви времена живеем.
    Какво трябваше да означава това точно, че или съм тъп или ти не успя да се обосновеш достатъчно добре? "dreamwalker" също не казва много за теб...
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Какво трябваше да означава това точно, че или съм тъп или ти не успя да се обосновеш достатъчно добре? "dreamwalker" също не казва много за теб...
    Означаваше, че ненавиждам Червената армия.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си