.
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Пръдльо, aз, което ми е било интересно и което ми е трябвало, за да се самоусъвършенствам, съм го чел. 100 пъти ти се каза, че аз почти не чета художествена литература, но явно си малоумен, за да го разбереш. Друг е въпроса, ти, като си толкова начетен защо правиш толкова много граматически грешки, които са от незнание, а не от бързане и си личи, повярвай. А когато аз съм гледал стари филми по "Метро Голдуин Майър" ти си се учил да четеш. Айде гледай "Казабланка" сега, като много знаеш и си падаш по американските филми.
    Никъде не беше уточнил, че не четеш единствено художествена литература, а уточни как изобщо, че не четеш.

Цитирай Първоначално написано от RedArmy
    Второ, аз книги не чета, прочел съм основни неща, върху които така или иначе вече съм разсъждавал, защото по начин на мислене си приличаме със Сталин. Книги четат малоумниците като теб, които не могат да размишляват самостоятелно
    Изброй ми книги, които си чел тогава от до. И да не са тип тънкокнижно издание като например инструкциите как да си поправиш телевизора "Велико Търново" или някой каталог на "Neckermann", на който си попаднал някъде из соц секцията на баба ти и си точил лиги на страниците с реклама на женско (а може би и това на мъжкото) бельо.
    Последно редактирано от TrollFactory : 08-05-2020 на 08:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си